icon

Menšia absencia empatie

12. sep 2021

Ahojte.
Idem sa k Vám asi skôr len vyžalovať, keďže si uvedomujem, že to asi uz nie je celkom OK.
V poslednej dobe mám dosť veľké zdravotné problémy a s tým spojené pridružené vedľajšie účinky z liekov.. Sama som z tejto situácie nervózna, lebo veď naše zdravotníctvo.. Ale teraz k veci.. Čo sa musí takému človeku odohrávať v hlave keď trpiacej partnerke VYČÍTA, že teraz nebude môcť dlho sexovať 😔 Mám pocit, že tak ako sú ročne prehliadky u lekárov by mali byť povinné najmä sedenia u psychológa/psychiatra.. 😪
Na jednej strane chápem, z čoho ta jeho neempatia pramení ale toto človeka psychicky ubíja. 😔

zooeynka
12. sep 2021

Nejak velmi toho partnera pre zivot potrebujes? Mate deti? Ved mu povedz ze ak je absencia sexu pre neho zivotne neznesitelna tak nech ide do pecka a hlada inu, ktora zdrav.problemy nema. Retazou ho pri sebe nedrzis. Aspon ukaze charakter.

mamamasama
12. sep 2021

Môj mi pred pár rokmi v kostole niečo sľúbil...v bohatstve aj chudobe.. v zdraví aj v chorobe... milujúci partner sa nespráva ako ten tvoj...

marsmykkok
12. sep 2021

Partnerstvo prináša aj také obdobia, ak sa mu nepáči nech je sám a smer bordel, tam sa vždy nejaká nájde čo bude ok a dá mu...

ckocka
12. sep 2021

Sýty hladnému neverí. Nie je to nič výnimočné.

evkao
12. sep 2021

mna by zaujimalo, co je to dlho.... ak by mi partner nieco take vycital, dlho by uz partnerom nebol 🤷‍♀️ ked som bola tehotna, mala som rizikove tehotenstvo, pri kt. bol styk vyluceny, nasledne hojenie po porode tiez ziadna malina, takze manzel mohol utriet slinu naozaj takmer rok, a prezili sme to v pohode (a ani raz mi to nevycital, nebolo to predsa z mojej roztopase)