Menšia absencia empatie
Ahojte.
Idem sa k Vám asi skôr len vyžalovať, keďže si uvedomujem, že to asi uz nie je celkom OK.
V poslednej dobe mám dosť veľké zdravotné problémy a s tým spojené pridružené vedľajšie účinky z liekov.. Sama som z tejto situácie nervózna, lebo veď naše zdravotníctvo.. Ale teraz k veci.. Čo sa musí takému človeku odohrávať v hlave keď trpiacej partnerke VYČÍTA, že teraz nebude môcť dlho sexovať 😔 Mám pocit, že tak ako sú ročne prehliadky u lekárov by mali byť povinné najmä sedenia u psychológa/psychiatra.. 😪
Na jednej strane chápem, z čoho ta jeho neempatia pramení ale toto človeka psychicky ubíja. 😔
Môj mi pred pár rokmi v kostole niečo sľúbil...v bohatstve aj chudobe.. v zdraví aj v chorobe... milujúci partner sa nespráva ako ten tvoj...
Partnerstvo prináša aj také obdobia, ak sa mu nepáči nech je sám a smer bordel, tam sa vždy nejaká nájde čo bude ok a dá mu...
Sýty hladnému neverí. Nie je to nič výnimočné.
mna by zaujimalo, co je to dlho.... ak by mi partner nieco take vycital, dlho by uz partnerom nebol 🤷♀️ ked som bola tehotna, mala som rizikove tehotenstvo, pri kt. bol styk vyluceny, nasledne hojenie po porode tiez ziadna malina, takze manzel mohol utriet slinu naozaj takmer rok, a prezili sme to v pohode (a ani raz mi to nevycital, nebolo to predsa z mojej roztopase)

Nejak velmi toho partnera pre zivot potrebujes? Mate deti? Ved mu povedz ze ak je absencia sexu pre neho zivotne neznesitelna tak nech ide do pecka a hlada inu, ktora zdrav.problemy nema. Retazou ho pri sebe nedrzis. Aspon ukaze charakter.