Menzes po Norethisterone
Ahojte, ako vám prisiel menzes po uzivani norethisteronu? Meskanie alebo ine problemy?
Poprosila by som o konkretne skusenosti s oddialenim cyklu.
Chcem to brat v juni a oddialit mrchu o cca tyzdeñ, aby mi v juli prisla az po dovolenke(nechcem to brat priamo na dovolenke kvoli neziaducim vedlajsim ucinkom).
Rada by som vedela, ci to je naozaj tak, ze ak mi ma napr.prist 5.6. a oddialim si ju o tyzdeñ-t.j. zacnem brat cca 2.6., vysadim 11.6., pride mi 12.6.,tak ta dalsia v juli mi pride najskor za 28 dni alebo neskor-t.j.najskor toho 10.7.?
Nestalo sa niekomu, ze mrcha prisla napr.za 24-25 dni od zacatia tej prvej posunutej?
Snad som to napisala zrozumitelne, ak nie, dovysvetlujem
@tenerifka Ja som problemy nemala. Zacala som brat 2-3 dni pred ocakavanou ms a po vysadeni mi prisla ms do 2 dni. Dalsia ms mi prisla normalne. Uzivala som asi trikrat v zivote a ms mi po norethisterone nikdy neprisla skor (ako pises, ci nemoze prist napr. Po 24, 25 dnoch). Ale u kazdeho to moze byt ine. Mne skor vadi, ze oddialenim ms si predlzujem pms a som potom podrazdena a neprijemna. 😀
Ahojte chcela by som sa poradit svami ..mam nepravidelny ms.tento mesiac som zacala krvacat strasne silno a trvalo to 14dni bola som u svojej gyn.a dala mi norethisteron mala som krvacanie mimo ms.45tabletiek polovicu som dobrala a zacala som krvacat strasne silno a strasne krce pod bruskom mate stim niekto skusenosti prosim vas ci to je normalne alebo nie dakujem za kazdu radu

myslím, že prišiel načas tak ako písalo v popise lieku, ale viem, že bol neskutočne bolestivý a aj dalsie MS z toho Norethisteronu neboli pravidelné a trvalo možno aj pol roka kým sa mi upravil cyklus... 😖 Už by som ho asi nikdy radšej nebrala...