Meškajúca menštruácia
Pekný večer baby. Chcem sa opýtať. Mávam menš. cyklus nasledovný: 4 mes. prichádza presne na 18teho. na 5mes. o týždeň neskôr t.j. 25teho. Teraz je ďalší mesiac, je 26teho o pár hodín 27meho a ona nikde. Zvyčajne som ju mala okolo 7meho pár mesiacov a tak sa posúva ako sa jej zachce 😠 Nehovoriac, že prvý deň zomieram od bolestí, tlmím algifenom (iné nezaberá ako napr. panadol atď... slabé to lieky). Antiku nechcem brať. Mám dve cysty. Ale nemám už nervy na to, že príde kedy sa jej zachce, nakoľko napr. čakám ju 18teho kedy má prísť ako posledné mesiace a týždeň preventívne (nakoľko príde 25teho) už nosím "pampersku" aby som náááhodou nezažila hanbu keď ju tam nebudem mať a mrcha príde 😀 Vadí mi to lebo potom môže byť zaparená a budú zdrav. problémy je to posledné čo chcem mať tam dole 😠 Antikou by sa to možno poriešilo, upravilo ale lekár mi povedal, aj v mojom okolí žienky, že by som nesmela fajčiť nakoľko by som mohla dostať trombózu. A ja neviem len tak prestať fajčiť. Darmo mi napíšete, či sú mi cigarety prednejšie pred zdravím 😒 Ale zas až tak veľa nefajčím, max. 10 denne ak som veľmi nervózna. Inač iba 4-5 denný limit ( ranná ciga, okolo 10tej pri káve, po obede, okolo 18tej pri druhej káve a potom po večeri posledná cigaretka). Aspoň keby bola stále 18tého, a raz za pol roka príde 25teho a vráti sa na 18tého potom zas 😠 ale ona nie, ona sa stále posúva po určitom období... Hlavná podstata tejto témy, čo môže spôsobovať takú nepravidelnosť s odstupom niekedy aj týždeň a pol meškania? ☹

@nenapadna cely zivot mam od 25-35dni cyklus.nic sa s tym neda okrem hormonov.niekedy zaberu bylinky