Migréna spôsobená zubom: Ako riešiť bolesť?
Ahojte prosim ak ste niektora zazila nieco podobne budem rada za odpovede..
Osmicka v hore lavo mi robi desne problemy.. je velka a jej koren mi tlaci na nervy do hlavy , plus mi znicila sedmicku vedla tak ze je uz extraktovana nakolko az zhnili korene.. raz do mesiaca ma chyti taka migrena ze od rana do noci zvraciam s bolestou hlavou a citim pulzy v tej osmicke. Neda sa vybrat nijako nakolko je este velmi vysoko :( to su dni kedy sa neviem ani na 1% venovat synovi to ma mrzi taktiez velmi. Cize cely komplet den je s manzelom alebo s mojimi rodicmi. Chcem aby to uz skoncilo😭zatial sa to neda riesit.
@alickapusinka mozem napisat sukromne?
Posledny rok to mam aj ja. Tiez som zacala uvazovat, ze je to zo zuba. Osmicka sa mi derie von. Je zdrava, ale mam pocit, ze tlaci na ine zuba.
Ale to nemusi byt zo zuba. Keby bolo, boli to cely mesiac a nie jeden den.
Ja myslim, ze je to hormonalne. Ja to mavam v prvy alebo posledny den ms.
Cim väcsi stres v ten den, tym väcsia migrena a zacina to pri osmicke.
Moje skusenosti... ked viem, ze to ma prist, a zacina sa to ozyvat, necakam a dam si tabletku proti bolesti.
Mam pocit, ze v mesiaci, kedy jem mäso a vela cukru, je migrena horsia.
A naj skusenost, ked migrena prichadza, vyleziem aj po styroch von a idem si zabehat. Ca.500-1000 m a migrena je prec.
(Rovnaky ucinok ma aj sex.)
@oliolijanka dakujem🙏🏻🙏🏻

Ja som skončila naposledy z migrénou 2 dni po sebe v nemocnici na infúziách a injekciách. Robili mi rôzne vyšetrenia CT, EEG, aj na srdce EKG aj odbery krvi cukru mala som vysoký tlak s toho a veľmi vysoký cukor 27. Bola som aj na očnom tlaku mi merali všetko z migrény beriem lieky chodím do poradne pre zachvatové bolesti migrény.