icon

Moč na preventívnu prehliadku

8. feb 2022

Ahojte, mám asi pre niekoho hlupu otázku, ale neviem si rady. Zajtra mám preventívnu prehliadku u všeobecného lekára a mám doniesť moč. Lenže prehliadka je až 9.30 a ja mám od rána ešte behačky s malou po iných vyšetreniach. Teraz neviem či mám odobrať ranný moč teda okolo 6.00 a môžem ho so sebou "nosiť" až kým prídem k svojmu lekárovi, alebo radšej odobrať moč až po tom neskor, ked už budem mat ist k lekárovi? Fakt je to asi blbe ale vôbec som sa nad tým nezamyslela ked som sa objednala...

janai1
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
luccija
8. feb 2022

Ranný a stredný prud

autor
8. feb 2022

@viestta Hej aj u nás na gynekológii vždy tak presne, dala mi pohár a išla som. Len toto je všeobecný tak neviem či on konkrétne potrebuje ranný, ale zas sa bojím aby potom neboli skreslené výsledky keď ho budem nosiť hore dole 3 hodiny 🤦

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
8. feb 2022

@janai1 no určite by bolo pre mňa praktickejšie to všetko urobiť rano doma v klude ako niekde na lekárskych toaletach so skumavkou 🤦 dakujem

ajka0207
8. feb 2022

Skúsenost zo včerajšej preventívky: moc odobrať až tesne pred vyšetrením, nosila som ranný štyri hodiny a doktorka to vyliala ze výsledky by boli skreslené.