Mohla mi prasknúť cievka v mozgu?
Ahojte, bláznila som s dcérkou, hádzala som hlavou hore dole a naraz ma začala strašne bolieť. Mohla mi tam prasknúť nejaká cievka? Môže sa niečo stať?
Pokial nemas ziadne cievne ochorenie, tak silno pochybujem, ze by ti praskla cievka v mozgu z blaznenia sa s dcerou 🤷♀️ ako ta to vobec napadlo? Ako logickejsie vysvetlenie vidim, ze si skor neprimerane zatazila krcnu chrbticu a hlava ta boli z toho
Keby ti praskla cieva v mozgu, tak by si už mala príznaky mozgovej príhody.. a tá sa nestáva z hádzania hlavou, najskôr ťa to boli z krcnej chrbtice.. mne stačí že sa pozerám dlhšie hore alebo sa viac krát otočím v aute za deťmi a mám neskutočnú migrénu z krcnej chrbtice..
Ja keď sa tak blaznim s detmi tak ma tiez rozboli občas hlava ale to mám z krku som zistila , ako robím somariny namaham tam asi svaly nejak nepimerane,hlavne keď zaklanam velmi hlavu 🙈 myslela som že som jediná tak si ma potešila že to možno nie je až také čudné . Ale keby sa to zhoršuje alebo neprestáva by som to riešila no to má ani nenapadlo nikdy že cievka , vždy to nejak prešlo do stratena ....