icon

Motanie hlavy po prekonanej chorobe

28. jan 2026

Ahojte, som chora m, v soboti večer tepoty cez 38 v nedelu bola okolo 37,2 na liekkoch v pondelok od rana cca 38,5, po doučinovani liekov poobede 37,8 a potom to večer kleslo na 37,2, od včera rána som bez teploty. Mam len kašel, a upchate dutiny ale len trocha. Pravdepodobne nemam covid ani chripku ale spotena som podcenila počasie a na drihy deň bolo vymalovane. Včera podvečer sa zacala motať hlava. Dnes som viac silnejšia ako včera, oprala som, uvarila, umyla riad ake mota sa mi hlava . Mávate to aj vy po chorobe? Už som deň a pol po chorobe a ozavala sa hlava🤷‍♀️ kolko toto trva? Som inak mlada a zdrava bez liekov ale takto chora som dlho nebola vždy max teplota do 37,7.

anonym_9dd2e7
28. jan 2026

Ale áno
Doplniť minerály a vodu piť
Tiez teraz naposledy po chorobe som ani pozerať nemohla na blízko ako hned krutenie hlavy
Samozrejme ak by to trvalo viac dní,tak lekár

anonym_b91b9b
28. jan 2026

@anonym_autor urob si kombo test. Aj u nas take priznaky a sup chripka A. Tej je teraz kopec. Motat hlava sa ti moze z choroby, z teploty. A teraz su cudne stavy dve dni teplota potom nic a den dva zas.

anonym_7dc654
28. jan 2026

@anonym_autor cela rodina mame chripku A a dokonca aj detom sa mota hlava

agnes28
29. jan 2026

@anonym_autor hlavne ešte nie si po chorobe. Treba sa šetriť a vylezat to riadne

autor
30. jan 2026
@anonym_7dc654

@anonym_autor cela rodina mame chripku A a dokonca aj detom sa mota hlava

@anonym_7dc654 ake mate priznaky vy dospeli?

anonym_7dc654
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_7dc654 ake mate priznaky vy dospeli?

@anonym_autor zacalo to horuckami a skriabanie v hrdle plus kasel, potom sa pridala bolest brucha, zvracanie a hnacky, silne bolesti hlavy, motanie hlavy, s horuckami prestali aj bolesti hlavy. Travenie sa tiez zlepsuje ale ostal hrozny kasel a neskutocna unava. Cele dni sme len v posteli vsetci, deti vacsinou ako im klesne horucka pri inej chorobe sa isli dnes hrat, teraz nie, len lezia a pozeraju telku

autor
30. jan 2026
@anonym_7dc654

@anonym_autor zacalo to horuckami a skriabanie v hrdle plus kasel, potom sa pridala bolest brucha, zvracanie a hnacky, silne bolesti hlavy, motanie hlavy, s horuckami prestali aj bolesti hlavy. Travenie sa tiez zlepsuje ale ostal hrozny kasel a neskutocna unava. Cele dni sme len v posteli vsetci, deti vacsinou ako im klesne horucka pri inej chorobe sa isli dnes hrat, teraz nie, len lezia a pozeraju telku

@anonym_7dc654 všetci ste malo aj vracanie a hnačky? Akú vysoku ste mali teplotu. Mne to začalp rovnako ale teplota asi max 38,5. Bez tráviacoch problémov a bolesť hlavy trocha. Ja mam podozrenie na zapal priedušiek ale tiež mam ešte hrozny kašel. Všetci doma podobne, teploty rovanke plus minus, ja asi najhorši kašel, a teploty u každeho 3 dni🤷‍♀️.

anonym_7dc654
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_7dc654 všetci ste malo aj vracanie a hnačky? Akú vysoku ste mali teplotu. Mne to začalp rovnako ale teplota asi max 38,5. Bez tráviacoch problémov a bolesť hlavy trocha. Ja mam podozrenie na zapal priedušiek ale tiež mam ešte hrozny kašel. Všetci doma podobne, teploty rovanke plus minus, ja asi najhorši kašel, a teploty u každeho 3 dni🤷‍♀️.

@anonym_autor ano vsetci sme aj grcali aj hnacky sme mali. Horucky sme mali vsetci do 39,5. Deti mali 3 dni horucky, potom 2 dni dobre a potom esze 2 dni horucky