Môže absces spôsobovať slabosť a trasenie tela?
Ahojte ludkovia neviem ci spravny profil na temu pisem prvy krat a radsej si dam utajeny profil lebo som si dala trapne meno chcem sa opytat rok sa trapim z abcesom raz vyoperovany druhy krat po pol roku rozrezany. Chcem sa spytat mozem mat zapal v tele cely cas slabost tela, hocijedy ma trasie citim sa na odpadnutie a zapalene nervy alebo nieco podobne ? Furt mi je slabo,zle. A mavam stale od kedy sa objavil motanie oci rozmazane videnie opita neista chodza a ako keby som bola stale v jednej bubline kazdy den a nevnimam okolie. Moze tento abces sposobovat aj daco z nervami zapal alebo nieco ? Mam ho na kostrci . Dakujem za rady . Vsetky mozne vysetrenia pre prejdene neurolog,ortoped ….
@jaskolka dobry den prajem krv mam vzdy v poriadku imunitu sa dozviem dnes budem volat o vysledky na Alergologii inac chora nebyvam pred rokom som mozno bola naposledy aaa uraz som nemala pracu sedavu nemam len to takto rok do zadu prislo otvorilo sa to teploty a taham sa s tym do dnes v decembri to bolo vyrezane potom zas fistula od toho ta teraz po atb sa zatvorila ale zas to mi nasli ze tam je lozisko takze to mam zas otvorene :(
V puberte som mala viackrat absces a okrem cistenia a drenazovania mi pichali autohemo. To je vlastna odobrata a do svalu vpichnuta krv. Pomahalo to.
To som este nepocula. Ale uz chcem mat pokoj uz nevladzem nebavi ma to stale takto prezivat. Len ze ci sa s tym dakto stretol a ci mu daco pomohlo lebo som si vsimla ze je vela teraz takych pripadov
Akurat na obed mi volala alergologicka vysledky z krvy ze mam plnohodnotnu histaminovu intoleranciu a strasne slabu imunitu takze radost zit prwdpisala mi daake lieky na imunitu

Áno, môže to spôsobovať absces, keď sa opakovane tvorí. Je to v podstate hnisavé ložisko, takže treba liečiť príčinu, prečo sa to vytvára, mala si úraz? Možno máš zníženú imunitu? Dajaké chronické ochorenia, problém s krvou? Toto treba skontrolovať tiež