Môže lakovanie nechtov spôsobiť pleseň?
Dobrý deň mám takéto nechty je to ok alebo preháňam zbytočne sa plaším či nemám pleseň ? Nikdy som to nemala a prednedávnom som si sama lakovala nechty tak či to nemôže byt z toho. Nemáte niekto skúsenosti ?? Prosím ?
Myslíš to zazltnute? Lakovala si si červeným lakom? Nedala si si podkladový a to ti zafarbilo. Musi to vyrásť, jemne to môžeš zbrusit bufferom
pod lak sa dava podkladovy lak aby sa nezafarbily .. proste to mas d laku .. nieje to nic vazne ... casom sa to da dokopy ... vobec to nemas tak zle
To zlte? To mas z tmaveho laku
Mne to skor pripada, ako keby si robila rukami nieco, co mierne farbi. Praca s rastlinami, s cestom, cistiace prace v domacnosti? Opravte ma ak sa mylim
@tato_ no lakovala som si nechty ale len takým jemným mliečnym bledým tak snad to bude naozaj len z toho. Nechám to odrast a uvidíme… len som sa chcela ujistit či to nie je fakt tá pleseň lebo sa to ťažko lieči keď sa to nepodchytí hneď. Ďakujem za rady
To nieje pleseň.Mne tak škaredo zafarbil lak z čínskeho obchodu povedala som nikdy viac

Mne to skor pripada, ako keby si robila rukami nieco, co mierne farbi. Praca s rastlinami, s cestom, cistiace prace v domacnosti? Opravte ma ak sa mylim