icon

Môže lekár prejednávať veci na chodbe?

26. mar 2026

Prosím Vás išla som si vybavovať ID a to je bežné že lekár Vás rieši na chodbe??? Nemal by si kartu pozerať v súkromí? Veď tam každý počuje o čom sme sa bavili

anonym_e009a6
26. mar 2026

A preco si mu to nepovedala a neriesila si to tam? Ako ti tu my s tym teraz pomozeme?

autor
26. mar 2026
@anonym_e009a6

A preco si mu to nepovedala a neriesila si to tam? Ako ti tu my s tym teraz pomozeme?

@anonym_e009a6 no lebo mi tvrdili že to je bežný postup ale mne to nepríde ok. Veď za tú chvíľu čo len letmo prelistovala kartu nezistí čo ozaj som vhodná na ID

anonym_e009a6
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_e009a6 no lebo mi tvrdili že to je bežný postup ale mne to nepríde ok. Veď za tú chvíľu čo len letmo prelistovala kartu nezistí čo ozaj som vhodná na ID

@anonym_autor ale on isto nerozhoduje len na zaklade vasho stretka na chodbe...ale po prestudovani lekarskych sprav

anonym_2b4c0c
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mne raz sestrička od gynekológa na chodbe zakričala, že mám ísť s tými problémami (konkrétne to pomenovala) na kožné 🙈 plná čakáreň, aj muži tam boli...vtedy som sa sťažovala, doktorovi už pretieklo asi nervy a o týždeň mal novú sestričku.

januska12323
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor preberali ste aj niečo konkrétne či len prvá debata predtým ako napíše správu?

anonym_e12eb5
26. mar 2026

@anonym_autor na to, aby vydal stanovisko si musí naštudovať kartu.Takze možno, keď si odišla si to nacítal.

anonym_aab4bb
26. mar 2026

@anonym_autor neboj sa, vsetci na chodbe mali tvoje zdrav. problemy ma haku

viky7
26. mar 2026

preco sa taketo spravanie tu zlahcuje ? podla mna je to dorma neucty voci danemu cloevku... ale zial tak asi funguje vela sestriciek ... asi len sa na to pripravit a mat po ruke asertivnu slusnu odpoved ...

katkazatka
26. mar 2026

Je to neslusne, neprofesionalne. Bohuzial aj medzi lekarmi sa najdu jednoduchsi jedinci. Lekar a sestra nema co na chodbe prejednavat ani sopel. Treba ich upozornit, ci nemozete stav prejednavat mimo obecenstva.

anonym_ca475b
26. mar 2026

Vždy môžeš vymeniť lekára ,ak nie si spokojna. Ja mám zlu skúsenosť u všeobecnej lekárky , ale pi.ou sestrou pretože to bola skúsenosť ,že som až plakala. Ta krava sestra nakricala na mňa v čakárni . Už neviem čo to bolo ale ozvali sa aj pacienti to čo si dovoluje ta sestra tak sa správať pacientom. Po tej skúsenosti som chcela vymeniť lekára . Keď som šla druhý krát doktorke uz tam mala novú sestričku. Tak nakoniec som nemenila lekára. Snáď sa tej krave sestre všetko aj úrokmi vráti.

anonym_a5d013
26. mar 2026

Síce je môj komentár odveci ale sestrička u môjho ženského sa tiež na celú (malú) čakáreň pýta že s čím ste prišli...

autor
26. mar 2026

No vidím že ste nepochopili. Bola som na sociálnej poisťovni kde mi zavolali posudkový lekárku ktorá si len letmo na chodbe prezrela kartu a spýtala sa či mám z daného ochorenia nejaké následky a ja že áno však je to v karte. Ona mi kartu vrátila a povedala že na invalidný nárok nemám. Riešila to na chodbe

kaja0210
26. mar 2026
@anonym_autor

No vidím že ste nepochopili. Bola som na sociálnej poisťovni kde mi zavolali posudkový lekárku ktorá si len letmo na chodbe prezrela kartu a spýtala sa či mám z daného ochorenia nejaké následky a ja že áno však je to v karte. Ona mi kartu vrátila a povedala že na invalidný nárok nemám. Riešila to na chodbe

@anonym_autor napísať odvolanie, sťažnosť a a konkrétne popísať jej postup. Na schválenie ID ťa potrebuje celú vidieť a prešetriť si každý detail.

anonym_615d06
26. mar 2026
@kaja0210

@anonym_autor napísať odvolanie, sťažnosť a a konkrétne popísať jej postup. Na schválenie ID ťa potrebuje celú vidieť a prešetriť si každý detail.

@kaja0210 ale kdeže. Kartu si posudkový pozrel v kancli, v správe napíše,že nedosahuje bodové, percentuálne ohodnotenie a je po posudzovaní. Bola to krava, ale tu v tomto štáte s tým nič nenarobíš. Nepotrebuje ťa skúmať detailne. Nato má správy od doktorov.

anonym_e14677
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor O ID sa nerozhoduje na chodbe. Treba podať riadne žiadosť o ID a posudkový lekár to buď schváli alebo zamietne. Ale všetko sa deje písomne, nie ústne na chodbe.

Ako si požiadala o ID? Podala si písomnú žiadosť?

slavomira236
26. mar 2026

Tak ked si len tak prisla a informovala sa tak aj on ta takto informoval. Treba podat oficialnu ziadost...

anonym_65e99c
26. mar 2026
@anonym_2b4c0c

@anonym_autor mne raz sestrička od gynekológa na chodbe zakričala, že mám ísť s tými problémami (konkrétne to pomenovala) na kožné 🙈 plná čakáreň, aj muži tam boli...vtedy som sa sťažovala, doktorovi už pretieklo asi nervy a o týždeň mal novú sestričku.

@anonym_2b4c0c profesionalita nula bodov ale prachy by to chcelo

nurse0
26. mar 2026

@anonym_autor to ktora dr?

anonym_3d49be
26. mar 2026

@anonym_autor lebo si mu nedala tucny uplatok, to nevies ze praktickemu / obvodakovi ide a posudkovemu 3x toľko?

euka210
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto nemoze, toto nie je vooobec bezny postup. On, oni sedia v kancli a volaju si ludi na akysi pohovor. Ja som to nemala, lebo bol covid vtedy. Na prehodnoteni takto. Povedali, ci predlzia ci nie a neskor doslo aj rozhodnutie.