Môže to byť trojklanný nerv?
Ahojte už od októbra mam taky problém ze vždy večer mi začnú červenať a horieť bud obe uši niekedy len jedno väčšinou obe počas dňa nečervenaju iba zvyknem mat zalahnute v nich...bola som s tým aj na ušnom kde mi bolo povedané ze mam uši v poriadku skontroloval aj hrdlo aj uzliny...k týmto problémom sa pridala aj tupa bolest vrchných zadných zubov,licnych kosti a pobolieva ma aj hlava po bokoch na spánoch a tak pod očami ale nie vždy...niekedy ma boli aj sanka alebo to mam strnuté a pri väčšom pohybe mi zvykne prasknúť v nej a sem tam mam problémy prehltat sliny....výter z hrdla mam spravený ten bol v poriadku a rengen dutin a aj u zubára som bola a tiež tvrdí že je všetko v poriadku....8 nemám minulý mi všetky vybrali a vtedy mi začali všetky tieto problémy okrem toho horenia uši to som nemala ale tak ako to prišlo tak to aj odišlo a teraz sa to vrátilo...už som bola aj u neurologičky ale ta mi spravila len základné vyšetrenie ta poslala ma že mám ísť na tetaniu vyšetrenie ale to mam až 20.1. a ja sa bojím dovtedy už čakať len neviem ako si mam pomôcť stretli ste sa niekto s týmto problémom mali ste to niekto ak áno čo to bolo? Zvyknem čítať hlúposti po internete a potom mam strach ze mam nejaké smrteľne ochorenie alebo čo...trvá to už od októbra teraz je január už som zúfalá mam iba 20 rokov a fungujem iba na flectore ktory nezabera tak akoby mal a niekedy vôbec alebo len chvíľu
@luccija od krcnej chrbtice? Akože pobolieva ma sem tam aj mi lupka za krkom ale ešte som sa nestretla že by to spôsobovalo takéto problémy celé mi to začalo tým ze mi začali horieť a červenať tie uši vzdy vecer a postupne sa pridalo hento všetko... bola som u nej ta mi spravila len základné vyšetrenie a poslala ma 20 januára na tetaniu neviem aký súvis to ma s týmto čo mám a dala mi ten flector že mám užívať keď bude zle inak ma nijak dobre nevyswtrila povedala ze po hentom vyšetrení mám k nej prísť len sa idem už zblázniť z toho čakať tak dlho furt byť v strachu čo mi vlastne je...aj som chcela ísť za ňou skorej len teraz neordinuje až do pondelka ďalšieho
@chiirp Môže to byť alergia. Ja som mala podobný prípad s pravým uchom a zubami a bola to alergia.
Pozri kalendár potiaží a skús sa požiadať na otestovanie u alergológa:
https://imuno-alergo.sk/pelove-spravodajstvo/ka...
toto určite nie je trojklanný nerv. trojklanný nerv je taká bolesť, ktorú si nikdy nezameníš s ničím iným. je to bolesť, ktorá sa nedá vydržať a z ničoho nič vyrazí tak, že každá sekunda sa ti zdá ako večnosť. a potom z ničoho nič odznie.
@paulinam99 k alergologovi sa chystám ale príde mi divne ze by z alergie som mala toľko tazkosti...vy ste mali z alergie bolest zubov a červené uši ci zle som pochopila?
@daakotaa po extrakcii zubov minulý rok mi to začalo všetko toto bolest licnych kosti bolest vrchných zubov vzadu lupka mi v sanke mam zalahnute v usoch a niekedy sa mi zle prehltaju sliny minulý rok mi to začalo v októbri a sama to odznelo v januári polke...tento rok v októbri znova to iste mi začalo a pridalo sa k tomu to horenie uši nič mi nezabera tak tiež to prikladam nejakému podráždenemu nervu :/ len neviem ako si pomôcť keď to trvá tak dlho už a aj tie vyšetrenia všetky dlho trvajú
@tanuuulka presne tak to su sialene zachvaty… zo sekundy na sekundu bez varovania ostra neidentifikovana bolest pol hlavy a niekedy po par sekundach alebo minutach odozie 😢

@chiirp načo už tretia téma? Véd treba pockat a ak bude niekto vedieť tak odpovie. Nemusis zakladať tri rovnaké témy 😉