Môže vzniknúť žihľavka po holení?
Môže vzniknúť zihlavka mierna zihlavka po holení? Sa neviem doskrabať na lýtkach 😩
@mirkava to by som nemala na miestach kde som sa holila čiže na oboch lýtkach , ale aj na stehnách rukach atď alebo poprípade len na jednom lytku
Nemyslim si, ze to bude žihľavka .. skus zaslat foto .. zihlavka su mapy, veľké a zdurené, to bude skor podráždená koža od holenia,
Áno,môže byt aj z holenia. Aj mne sa to stáva pomerne často. Niekto ma proste takú citlivú pokožku.
@pininka1 a čo ti na to pomôže? Asi len neškrabať či a hydratovať
Áno urcite, mne pomáhala aj chladivý gél, sem tam použijem aj muzovu vodu po holení.
To je citlivá pokožka, ja som to mavala skoro po každom holeni, určite dať preč ziletky typu venus s tými gelmi na ziletke, ja som to mala práve z nich, mala som alergiu na ten gél čo je vy tých vankusikoch. Pomohlo mi kúpiť si klasické jednorazové ziletky, 3 cepielkove, po každom holeni dať novú, keďže aj z tupej ziletky toto môže byt. A nepoužívať žiadne gely na holenie, ale obycajne detské mydlo naniesť hustú penu na nohy a potom oholit - netlačit na žiletku ale veľmi jemne. Po holeni dať hydratacne mlieko poriadne ponatierať. Vyskúšaj, ja som mávala až chrasty rozskrabane keď som holila s tým Venusom a gelom na holenie, vadi mi tam nejaká zložka.
@gabika0825 ďakujem, ja som na rýchlo na sucho novou žiletkou a na druhý deň som sa nevedela doškrabať😩, už ostanem pri svojich ziletkach a pekne holiť v sprche s mydlom🙏🏽

Pokiaľ viem, žihľavka je z jedla. Nepoužila si nejakú novú kozmetiku na holenie?