icon

Môže vzniknúť žihľavka po holení?

28. júl 2024

Môže vzniknúť zihlavka mierna zihlavka po holení? Sa neviem doskrabať na lýtkach 😩

mirkava
28. júl 2024

Pokiaľ viem, žihľavka je z jedla. Nepoužila si nejakú novú kozmetiku na holenie?

autor
28. júl 2024

@mirkava to by som nemala na miestach kde som sa holila čiže na oboch lýtkach , ale aj na stehnách rukach atď alebo poprípade len na jednom lytku

dadka1997
28. júl 2024

Nemyslim si, ze to bude žihľavka .. skus zaslat foto .. zihlavka su mapy, veľké a zdurené, to bude skor podráždená koža od holenia,

autor
28. júl 2024
pininka1
28. júl 2024

Áno,môže byt aj z holenia. Aj mne sa to stáva pomerne často. Niekto ma proste takú citlivú pokožku.

autor
28. júl 2024

@pininka1 a čo ti na to pomôže? Asi len neškrabať či a hydratovať

pininka1
28. júl 2024

Áno urcite, mne pomáhala aj chladivý gél, sem tam použijem aj muzovu vodu po holení.

gabika0825
30. júl 2024

To je citlivá pokožka, ja som to mavala skoro po každom holeni, určite dať preč ziletky typu venus s tými gelmi na ziletke, ja som to mala práve z nich, mala som alergiu na ten gél čo je vy tých vankusikoch. Pomohlo mi kúpiť si klasické jednorazové ziletky, 3 cepielkove, po každom holeni dať novú, keďže aj z tupej ziletky toto môže byt. A nepoužívať žiadne gely na holenie, ale obycajne detské mydlo naniesť hustú penu na nohy a potom oholit - netlačit na žiletku ale veľmi jemne. Po holeni dať hydratacne mlieko poriadne ponatierať. Vyskúšaj, ja som mávala až chrasty rozskrabane keď som holila s tým Venusom a gelom na holenie, vadi mi tam nejaká zložka.

autor
30. júl 2024

@gabika0825 ďakujem, ja som na rýchlo na sucho novou žiletkou a na druhý deň som sa nevedela doškrabať😩, už ostanem pri svojich ziletkach a pekne holiť v sprche s mydlom🙏🏽