icon

Môžem ísť na dentálnu hygienu, keď mám zapálené ďasno?

11. jún 2021

Prosí o radu môžem ísť na hygienu aj keď mám práve zapálené ďasno a sem tam pri čistení mi krváca? Mám to už dlhšie a myslím že to je práve spojené s hygienou tak si to chcem dať vyčistiť. Môj zubár je otrasný musím nájsť lepšieho lebo terajší mi doposiaľ nikdy nepomohol s mojim problémom len vytiahol peniaze a bolesť poriadna. Tak ďakujem za rady prípadne iné postrehy čo by som mohla s tým ešte spraviť

surama
11. jún 2021

Ahoj, ja by som isla. Ved ono ked ti vycistia zuby, tak ti to mozno koniec koncov pomoze s tym zapalom, kedze zapal dasien suvisi s tym,ze sa tam namnozili bakterie.

hopsadobrandejsa
11. jún 2021

Najlepsie je si zavolat. Na dentalnej budu vediet, ze ides uz s problemom k nim a budu ti lepsie vediet pomoct

mondolina
11. jún 2021

zubná pasta paradontax je veľmi účinná, šalvia, a v niektorých prípadoch až atb.
na dentálnu choď nech zhodnotí stav.

autor
11. jún 2021

Dakujem za rady tak teda pojdem cim skor

denda007
11. jún 2021

Ahoj, áno ja som bola a bolelo to asi 3 krát toľko ako obyčajne ale pomohlo. Veď na to sa to aj robí, aby sa tomu predchádzalo 🙂

autor
11. jún 2021

@denda007 nevadi hlavne dufam ze to pomoze. Ja som si uz pri zubaroch vytrpela svoje 😁 snad toto prezijem. Urcite to nebude prijemne. A uz som objednana dala mi zatial nejake rady kym k nej pojdem tak som zvedava