Môžem ísť na dentálnu hygienu, keď mám zapálené ďasno?
Prosí o radu môžem ísť na hygienu aj keď mám práve zapálené ďasno a sem tam pri čistení mi krváca? Mám to už dlhšie a myslím že to je práve spojené s hygienou tak si to chcem dať vyčistiť. Môj zubár je otrasný musím nájsť lepšieho lebo terajší mi doposiaľ nikdy nepomohol s mojim problémom len vytiahol peniaze a bolesť poriadna. Tak ďakujem za rady prípadne iné postrehy čo by som mohla s tým ešte spraviť
Najlepsie je si zavolat. Na dentalnej budu vediet, ze ides uz s problemom k nim a budu ti lepsie vediet pomoct
zubná pasta paradontax je veľmi účinná, šalvia, a v niektorých prípadoch až atb.
na dentálnu choď nech zhodnotí stav.
Dakujem za rady tak teda pojdem cim skor
Ahoj, áno ja som bola a bolelo to asi 3 krát toľko ako obyčajne ale pomohlo. Veď na to sa to aj robí, aby sa tomu predchádzalo 🙂
@denda007 nevadi hlavne dufam ze to pomoze. Ja som si uz pri zubaroch vytrpela svoje 😁 snad toto prezijem. Urcite to nebude prijemne. A uz som objednana dala mi zatial nejake rady kym k nej pojdem tak som zvedava

Ahoj, ja by som isla. Ved ono ked ti vycistia zuby, tak ti to mozno koniec koncov pomoze s tym zapalom, kedze zapal dasien suvisi s tym,ze sa tam namnozili bakterie.