icon

Môžem užiť lieky na úľavu od svalovice?

Dnes o 06:49

Ahojte.prvy krát som cvičil s trénerom,svalovicu som mal a ešte takú ,že som si musel vziať z práce voľno.mozem si dať na bolesť dostupné tabletky?zaberie to vôbec?

amonet
Dnes o 06:50

@anonym_autor ano, acylpirin a magnezium. to si si mal dat hned po cviceni. tak si daj teraz a magnezium ber priebezne

autor
Dnes o 06:51
@amonet

@anonym_autor ano, acylpirin a magnezium. to si si mal dat hned po cviceni. tak si daj teraz a magnezium ber priebezne

@amonet acylpirin nemám.moze byť aj flector?magnézium užívam pravidelne

amonet
Dnes o 06:55
@anonym_autor

@amonet acylpirin nemám.moze byť aj flector?magnézium užívam pravidelne

@anonym_autor ano moze. a mne dost pomaha strecing a rozhybat tie svaly

autor
Dnes o 07:35

Vďaka

biba_18
Dnes o 09:48

do budúcna pred tréningom dostatočne rozohriať sval, po tréningu ešte vyplaviť kyselinu mliečnu ďalším miernym zaťažením svalu alebo strečingom či masážou…

amazonka13
Dnes o 14:54

🍏 Môžeš si vziať lieky, aj 2-3 dni, zaberú. Za úvahu stojí profesionalita trénera, ktorý nepredvídal u začiatočníka následky. Si si istý, že máš kvalitného trénera? Ak je to človek, ktorý si leští svoje ego na úkor klienta, tak ho vymeň.

Pred cvičením je potrebný strečing ( natiahnutie svalov, úponov, šliach). Mal by byť dostatočne dlhý, dôsledný. Potom prechádzaš na rozohriatie svalov. Až potom na opatrnejšie a pomalé zaťažovanie svalov. Bolo by vhodné začínať rehabilitačnými cvikmi, v rámci ktorých sa telo ozdraví, pripraví na záťaž, až potom posilňovať.

To čo si zažil svedčí o chybne vedenom tréningu. Možno si k tomu prispel aj ty, precenením vlastných síl - v začiatkoch je menej - viac. Nedaj sa odradiť, nabudúce už budeš rozumnejší.

biba_18
Dnes o 16:16

@amazonka13 tréner v posilke naozaj nie je zodpovedný za rozcvičenie cvičiaceho. ten nie je malé decko…