icon

Môžu lieky na anémiu zhoršiť menštruáciu?

10. jún 2024

Ahojte.Prosím vás keď beriete lieky na chudokrvnosť nemávate vtedy silnejšiu ms?Ja beriem teraz Globifer a keď užívam aj počas ms sa mi zdá,že viac krvácam.Raz som skúsila vynechať počas ms a vtedy to bolo miernejšie.

lneviemmeno
10. jún 2024

Užívam Tardyferon fol na predpis a menštruáciu mám rovnakú ako vždy

lubina
10. jún 2024

Mam anemiu, beriem zelezo ale nema to vplyv na moju menstruaciu

janulka1985
10. jún 2024

Ja som tiež anemická beriem tiež Globifer ale železo je nutne uživať s lipozomálnym Céčkom(pre lepšiu vstrebatelnosť....Lipozomálne Céčko tekuté dostať v DMku..stoji 14,95€

luccija
10. jún 2024

Dávaj si počas menzesu ascorutin

misenka3
10. jún 2024

Aky mate hemoglobin ? Lebo ja mam 86. A teda som uplne vyflusnuta,nic nevladzem, nic sa mi nechce

autor
10. jún 2024

@misenka3 Ja mám momentálne 100 a tiež som unavená spím kade chodím čo u mňa nebýva zvykom.

janulka1985
10. jún 2024

@misenka3 ja mam po minulotyždňovej preventivke 70... žalostne málo...ale s tým mam roky problém

misenka3
10. jún 2024

@janulka1985 aj ste absolvovali vystrenia,ci poznate pricinu preco to tak mate? Ja predpokladam u seba silnu menstruaciu. Kolonoskopiu som mala 3 roky dozadu robene a ok. Minuly týždeň som mala gastroskopiu,aj to bolo ok. Gynekologicke preventivky,kazdy rok ,to si davam zalezat. A hemoglobin klesa a klesa,ale neberiem zelezo,no musim začať

janulka1985
10. jún 2024

@misenka3 mne uz davnejšie povedala gynekologička žr vela hemoglobinu pri menštruacii stratim... ostatne vysledky mam v poriadku..ešte preventivku u gynekologa musim isť asi po 5 či 6 rokoch...ale ja si myslim že uz pomaly začinaju perimenopauzalne symptomy...

tenerifka
10. jún 2024

Nemas nizky hemoglobin preto, lebo beries zelezo v tabletkach, ale beries zelezo v tabletkach preto, ze mas nizky hemoglobin. Ja takto fungujem posledne roky a tuzobne cakam, kedy uz konecne budem v prechode. Zatial nic....