Odporúčania na kliniku pre preventívnu prehliadku v Žilinskom kraji
Ahojte,viete mi prosím odporučiť kliniku,kde by som absolvovala preventívnu prehliadku v rámci žilinského kraja? Pozdáva sa mi zilpo...máte skúsenosti? ďakujem
pozri aj polikliniku v Oščadnici https://www.medmedicalklinik.sk/
@anonym_5c2aaa ďakujem🙂nenašla som,že by tam ponúkali aj nadštandardné preventívne prehliadky....
@anonym_5c2aaa ďakujem🙂nenašla som,že by tam ponúkali aj nadštandardné preventívne prehliadky....
@bella617 čo tým nadštandard vôbec myslíš?
@bella617 aka je nadštandardná prehliadka? Nechápem celkom co tým myslíš.
Preventívnu prehliadku robí obvodný lekár.
Zaplať si v Medirexe alebo Unilabse naozaj rozšírený rozbor krvi, taký naozaj so všetkým. Oni ti vedia spraviť aj rozbor moču a rozbor stolice na okultné krvácanie. Na základe tých výsledkov by som išla ďalej. Požiadaj obvodného lekára o RTG hrudníka, USG brucha a EKG. Teoreticky si môžno niekde budeš vedieť zaplatiť ako samoplatca aj ECHO srdca. Ak by si chcela MR, je to možné. Ja som si v roku 2022 platila ako samoplatca MR brucha a malej panvy, je to drahé, ale tak budeš mať všetko. Toto absolvuj aj na gynde. Ak by si chcela mamografiu, možno si to budeš vedieť zaplatiť ako samoplatca.
Zaplať si v Medirexe alebo Unilabse naozaj rozšírený rozbor krvi, taký naozaj so všetkým. Oni ti vedia spraviť aj rozbor moču a rozbor stolice na okultné krvácanie. Na základe tých výsledkov by som išla ďalej. Požiadaj obvodného lekára o RTG hrudníka, USG brucha a EKG. Teoreticky si môžno niekde budeš vedieť zaplatiť ako samoplatca aj ECHO srdca. Ak by si chcela MR, je to možné. Ja som si v roku 2022 platila ako samoplatca MR brucha a malej panvy, je to drahé, ale tak budeš mať všetko. Toto absolvuj aj na gynde. Ak by si chcela mamografiu, možno si to budeš vedieť zaplatiť ako samoplatca.
@anonym_d0e4e6 .Ja chodím na preventívnu,som brca1 pozitívna,všetko toto absolvujem....ale poradili mi íst ako samoplatca aj na takúto nadštandardnú prehliadku,tak chcem vyskúšať aj takúto možnosť. Zháňam niečo bližšie môjho bydliska,nakoľko cestujem na prehliadky do ba.
Výhoda je, že všetko urobia v jeden deň, chvalabohu nemám problém si to zaplatit.Dalsia vec je,že potrebujem počuť aj názor iných dr. ohľadom zdravotného stavu.Už som volala do Žiliny,hneď mi dali aj termín.Len som chcela vedieť,či má niekto skúsenosť konkrétne s touto klinikou🙂Ďakujem pekne za odpoved
@bella617 čo tým nadštandard vôbec myslíš?
@stellarstar je to rozšírená preventívna prehliadka,ktorú ti obvodný lekár neurobí,jediné ako samoplatca,tak mi to bolo vysvetlené🙂
@bella617 aka je nadštandardná prehliadka? Nechápem celkom co tým myslíš.
Preventívnu prehliadku robí obvodný lekár.
@bielasovicka je to rozšírená preventívna prehliadka,ktorú si musíš zaplatiť.
@bielasovicka je to rozšírená preventívna prehliadka,ktorú si musíš zaplatiť.
@bella617 chápem

pozri aj polikliniku v Oščadnici https://www.medmedicalklinik.sk/