Nájde sa tu niekto, kto vie dobre ukľudnť ?
mozno je to banalita ale ja som taky stresar ze vsetko riesim..proste mam pod lavym prsnikom taky kozny vyrastok..vyzera to ako fibrom..teraz som si kupila novu spotovu podprdu a ako som ju nosila asi mi to tam podrazdilo zacalo ma to rezat a vytvoril sa mi na tom taky dalsi cierny vyrastok..visi to z toho..zajtra idem na kozne ale uz panikarim..
@sandra1910 aj ja mavam fibromy v oblasti podprsenky. Raz za rok si ich dam u kozneho odstranit, ale vzdy sa objavia nove. Niekedy (naozaj iba sem-tam) take vacsie, niekolko mm zacervenaju, su podrazdene, bolave - kozny odporucil davat detsky puder, to ich skludni - a zriedka, naozaj veeelmi zriedka mi niektory z tych bolavych zacervenanych scernie a za den-dva odpadne a na mieste neostane po nom ani stopy. Coho sa vlastne bojis? Rakovina koze sa takto neprejavuje.
@simsalabim ja mam na tom fibrome taky vyrástok čierny vysuseny to znamená ze to ide od padnúť? A ako ta to bolievalo mňa to tak reze trochu
@sandra1910 ano, reze to. Scernie zvycajne vrch toho vyrastku a za take 2 dni to odpadne.
@sandra1910 pozor, ak máš znamienko v oblasti kraja podprsenky, môže sa dráždením zvrtnúť na niečo horšie. Teraz nepanikár, dobre, že ideš na kožné, ukľudní ťa a všetko bude v poriadku, možno vezmú vzorku pre istotu na testy, ale nemáš sa čoho báť. Držím palce
@eva8 ja by som to nenazvala znamienko skor taky kozny vyrastok co sa ti robi na miestach kde sa trie koza..take visiace..
@sandra1910 kozna ti to odpali, nic to nie je. Tiez som si to dala robit pred tyzdnom. Klídek😉
@sandra1910 ja to mavam pod pazuchou a raz som si s tym tiez nievo spravila zcernalo mi to strasne bolelo odpadlo a hotovo 🙂 nic vazne by to nemalo byt
@sandra1910 sebe samej mi to proste vadilo a co som mala pod prsom, tak mi podprda drazdila.
@sandra1910 obcas, ked sa to viac podrazdilo. Ale ozaj to nic nie je, nepanikar.
@sandra1910 moja kamarátka je sestrička a takéto výrastky sa zvyknú niťou obviazat a odtrhnu sa, ale nechaj to na doktorku určite sa Ti nič nestane😛

čo más konkrétne na mysli...najlepšie ukľudní Neurol....
ale však napíš, niekto už len pomôže...resp. budeme sa snažiť niečo poradiť...😉