Našiel som vrecko s bielym práškom a vdýchol som ho
Toto asi naozaj bude zniet divne a paranoidne, ale pri cisteni lodneho kontajnera som nasiel male natrhnute vrecusko plne bieleho prasku. ziadny popis. je mozne ze som to vdychol pri zametani. co by ste robili?
@isadoraisa no ved prave ze ani neviem, co to bolo. bohvie odkial ten kontajner prisiel.. taky anthrax je fakt lahodka, donesiem ti? ze by si si to uzila.
znic vsetky dinosaury.. lochneske prisery co su okolo teba ..
tebe to dobre prasi na hlavu
Vyhoď to a pokračuj v práci.
Pre pokojný spánok odnes ho niekam na rozbor a daj vedieť výsledok 🙂
@maranco nad tym som rozmyslal, len popravde, samemu je mi to trapne, ale naozaj strale rozmyslam, ze snad to nebolo nieco nebezpecne...
Daj foto.
@h2 nemam fotku, vzal som to rukavicou, strcil do druhej rukavice a zaviazal... otvarat to uz nebudem :D
je to male biele papierove vrecko tak 3x1cm. nic na nom nie je napisane
Cítiš sa čudne? Máš vidiny?
Som si spomenula na to "haló" v televíznych novinách, keď niekto našiel v tráve priesvitné vrecko s bielym práškom a nakoniec zistili, že to bol obyčajný práškový cukor, ktorý býva takto pribalený v niektorých polotovaroch na dozdobenie...
prinajlepsom to mohlo byt take male vysušacie vrecko, ale teda silikagel v tom nebol. bol to jemny biely prasok. su aj take?
To je príliš maličké. Buď v tom bolo niečo na absorbciu vlhkosti, alebo niečo proti hmyzu. Čo sa v tom kontajneri prepravovalo? Mohlo to z niečoho vypadnúť?
obávam sa, že v tom naozaj bolo niečo divné, keďže prvé čo ti napadlo po "užití" bolo založiť diskusiu na tomto fóre... napíš list na rozlúčku pre istotu, osprchuj sa, zabaľ sa do čistej bielej plachty a čakaj vo vodorovnej polohe.
@h2 netusim odkial je a co v nom bolo. ale teda, pravdepodobne to bolo vysusacie vrecko s bentonitom... ok uz som trochu kludnejsi, kaslem uz na to 🙂
dakujem za normalne odpovede.
Uplne najlepsie co si mohol urobit je, ze si zalozil diskusiu na MK 🙉
Aký tovar sa prepravoval v kontajneri?
Také malé vrecko nemá žiadnu účinnosť na na absorpciu vlhkosti pre celý objem lodného kontajnera iba ak bol pribalený ku konkrétnemu tovaru ale to by ste museli rozobrať niekoľko vrstiev balenia.
a to si si rovno šňupol či prečo máš strach? ako prebiehalo "vdýchnutie" obsahu sáčiku, ktorý bol vzdialený možno aj meter? určite by sa antrax len tak povaloval 😉 však bežne sa dá kúpiť v dmke.... a nič sa neboj, kokain je drahý, ten to tiež nebol. tipujem na granulky proti vlhkosti 😀 pošlem ti? chceš ešte?
Ale prestaňte s tými uštipačnými poznámkami. Chalan alebo kto to je má strach čo vdýchol. A vy si tu robíte s toho prdel.
Jasne, a ja som lietadlo.
Tak keby to bol antrax, tak už tu nevypisuješ, neboj.

uzila si to :D ale nie, vsak ani nevies co to bolo, ani vdychnut si to nemusel, co si dosraty?