Návaly tepla po pôrode
Ahojte kedy po porode vam presli navaly tepla ? Mne byva strasne horuco aj v noci, uplne sa potim aj ked napriklad nie je vobec teplo....Zaujimalo by ma kto mal podobnu skusenost ze kedy to asi preslo ?
@leuska1991 ja mam tiez ten pocit...tiez som cca 2 mesiace po porode...a neskutocne sa zakazdym tesim az sa vonku ochladi, a potom vybehnem na balkon ked je vonku zima :D
@leuska1991 chvilku bolo dobre po porode a potom bum...znova navaly. Moze to byt hormonalneho povodu
Som 5m po porode, velmi zle furt, tri tricka denne, salviovy caj nonstop nic nepomaha
Ja mam 7.mesiacov po porode a tie navaly mam stale. U mna zacali asi 2mesiace po porode. Navaly,potenie mam aj cez den aj v noci min.5x sa prezliekam
@andrea_prestastna
@marticka85po pridávam sa k dievčatám.ja mám 9 mesiacov po pôrode a ešte vždy ma oblieva pot.co si pamätám, tak pri starších deťoch ma to prešlo až keď som ich odstavila, takže aj kojenie má veľký vplyv.
Dobrý deň, rada by som obnovila debatu, ja som 14 mesiacov po pôrode a stále mám strašné návaly tepla, ako dlho to trvalo vám?

Najhoršie to bolo asi 10dní, po 600nedelí to prešlo úplne.