icon

Názor na kontroverzné vyjadrenia exkapitána o Rusku

zuzanazu85
8. mar 2024

Politická téma,na zvýšenie nízkeho tlaku, tí s vysokým,prosím nečítať. (varovanie dopredu). Keď jeden náš ,, exemplár-exkapitán" zadrie,povie normálne niekde verejne,že Rusko nie je Ukrajine agresor. Ja nechápem,ako sa ,,toto" môže normálne verejne niekde vyjadrovať,ako toto môže niekto zvoliť... Sa normálne nečudujem našim bratom Čechom...😔

deti95060810
8. mar 2024

on už toho zadrel omnoho viac...

wanduska327
8. mar 2024

@zuzanazu85 Takže ja mám nízky tlak tak zareagujem

Ja neodsudzujem nikdy nikoho pre politické presvedčenie.... ale sama pre seba sa zamýšľam nad tým kto túto vládu zvolil vlastne ...keď každý na ňu nadáva....či už tu na MK či na FB alebo v real živote....a čo ten prieskum minule v NA TELO.....

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@wanduska327 to nie je politické presvedčenie,to je už obhajoba vraha ...

wanduska327
8. mar 2024

@zuzanazu85 Tak počkaj ale ja sa určite Kapitána Semaforiča a ani Putina nezastavam...

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@wanduska327 to nevravím 😊. Viem, že žijeme v demokracii,viem ,že každý má v nej právo na vyjadrenie vlastného názoru,alee... dakedy je to fakt ťažké,aj pre niekoho,kto si váži právo na vlastný názor pre všetkých 😬.

wanduska327
8. mar 2024

@zuzanazu85 Samozrejme, že je to ťažké. Ja inak milujem politiku....ale v tejto vláde sa ozaj strácam....

viestta
8. mar 2024

@zuzanazu85 od entity, ktoru by vo vedomostnej sutazi prekonala aj prazdna krabica od topanok sa ani nic ine cakat neda. Jeden tvrdi, ze na Ukrajine vojna nie je, druhy tam ani agresora nevidi... Som zvedava co sa mi este dozvieme, pretoze tymto to nekonci

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

Dúfam,že aspoň pani učiteľky v školách učia tak,ako boli písané dejiny,nie ako im to nákaze politická garnitúra 😏.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

A dúfam,že budúce deti budú čítať pravdivé dejiny a nie,čo si niekto prikrášli,tak ako v Rusii. 2 sv.nevyhrali Rusi, ale aj Slováci, Česi,Ukrajinci,Poliaci, severské krajiny a aj USA atd, atď. Nie len Rusi!

stefi_k
8. mar 2024

@zuzanazu85 pravdive dejiny ? Vela veci je len uhol pohladu a vec interpretacie.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@stefi_k môj uhol pohľadu je jasný, sám Rus by nevedel ani trafiť domov,nevedel to po 89tom,nevie to doteraz... bohužiaľ.

stefi_k
8. mar 2024

@zuzanazu85 velmi obmedzeny pohlad, veci nie su cierne a biele.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@stefi_k áno svet je farebný,tak keď chce niekto byť farbozraký,v demokracií môže,u Putina nie!. Je mi ľúto,že Navalny neurobil Putinovi väčšie vrásky bez západného botoxu... bál so veľmi...

gabus88
8. mar 2024

Ak narazas na Danka dnes v radiu tak aj ja som len nemo nechapala co to ma do pekla znamenat..od agresivneho vyjadrovania, nazyvania niekoho idiotom, najprv na zaciatku rozprava ako si treba zeny vazit a potom celu relaciu len nadava na prezidentku...rozprava o tom ako opozocia polarizuje spolocnost a su agresivny pritom to robia sns,smerohlas,obhajovanie orbanovskej politiky...akoze uz si ani nedavaju servitku pred usta, vulgarny prejav, myslela som ze ta redaktorka mu o chvilu vrazi... a este to ze na rovinu povie,ze on by bol prezidentom koalicie aby caputova a korcok uz vypadli niekam do pekla...sila...toto nedopadne dobre

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@gabus88 práve preto táto téma...aj demokracia potrebuje poriadok od debilizacie...preto treba vychovávať budúce generácie v kultúre, empatii a pravde. Bez kultúry civilizovaná krajina je odsúdená na zánik.

wanduska327
8. mar 2024

@gabus88
@gabus88 Ty vole to v ktorom rádií bol Danko tak ........

stefi_k
8. mar 2024

@zuzanazu85 pozri uplne polopate povedane vojnu v ukrajine zacaly rusy, vyprovokovaly ju ukrajici. Najviac si nasledky celeho odnesu ludia zijuci na ukrajine a nemozes realne povedat, ze su to ukrajinci pretoze ukrajina je zlozena z mnohych etnik, kde su prava roznych etnik podtlacane a prichadzalo k diskriminacii uz aj pred vypuknutim vojnoveho konfliktu, pozri sa napr na krimskych tatarov, cisty grc. Dalsia je otazka vlastnictva, kolko % pody vlastnia ukrajinci a kolko nadnarodne spolocnosty? A nemyslim si, ze obyvatelia ukrajiny maju viac slobody ako rusy alebo moznosti vyjadrit svoje postoje. Vies o kolko % populacie prisla ukrajina za posledne dva roky ? A naozaj si myslis, ze sa tomu nedalo zabranit ? To je jak pred drhou svetovou, ked Hitler sa chcel zbavit zidov a otvorene ich ponukol, jedina krajina, ktora bola ochotna nejakych prijat bola Dominikanska republika, este pre istotu Briti zablokovaly moznost zidom vystahovania do palestiny, ale o takychto veciach sa velmi otvorene nehovori.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@stefi_k ako vyprovokovali Ukrajinci Rusov? A nepíš mi tu prosím ta ruskú mantru o utláčaní ruskojazyčných na Ukrajine, pretože tam boli rusko-ukrajinské vzťahy, rodiny. Tu je to celé o jednom,pár ľuďoch z Kremla, ktorí nedokážu prekusnut,že Ukrajinci už nechceli žiť v zemlankach a chcú patriť k Eú, NATO. To je všetko,Putin možno dobije Ukrajinu silou,ale už srdcom, dobrým slovom veru vnie.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

A hlavne Ukrajinci vrátili jadrové zbrane za záruky, ktoré u Rusa je ako prd vo vetre . Keby mala Ukrajina stále tie ,, hračky" na svojom uzemi ,si sakra rozmyslia Russaci tú ich ,, špeciálnu operáciu".

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

A brániť sa budú,aj keď len tými lopatami a možno tými Ficovymi utierkami,čo tam chce posielať. Malo to trvať pár dní,je to už 744,či kolký deň. Čiže Putin si odkusnú z takého sústa,z ktorého sa nakoniec zadrhne.

stefi_k
8. mar 2024

@zuzanazu85 vychadzas z predpokladu, ze jedna strana je zla a druha dobra, ale take nieco nexistuje. A jak si prisla na taku debilinu, ze ukrajinci ziju v zemlankach, to je jak roky po pade komunizmu si to myslely na zapade o nas, slovakoch.

viestta
8. mar 2024

@stefi_k ti od ktorych kopirujete tieto kremelske viraly by si mali dat zalezat na slovenskej gramatike, pridalo by im to aspon za stipku doveryhodnosti (ak teda nejaku vobec maju)

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@stefi_k to väčšina Ruska žije v zemlankach a Ukrajinci už mali splachovacie záchody a automatické práčky, ktoré im z frontu ruskí vojaci kradli 😏.

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@viestta tiež mi to bilo do očí,ale reku,aj ja sa ,,kopnem" 😁

gabus88
8. mar 2024

@wanduska327 v slovenskom rozhlase davaju kazdy den pol hodinu priestor na rozhovor s jednym kandidatom na prezidenta..ale toto neboli odpovede na otazky ktore sa pytala redaktorka..on si tam mlel svoje..stale dookola,caputova,idiot korcok, liberali, dennikn...dookola furt to iste..presne to co volic sns chce pocut..

stefi_k
8. mar 2024

@zuzanazu85 treba ist za smradom penazi a ukaze sa kto vojnu vyprovokoval. Ale co je podla mna smutne, ze sa niekto nepokusa o realny mier, okrem papeza. V ukrajine od odpojenia od rusov bola raz pro ruska vlada, raz pro vychodna ale ani raz pro ukrajinska. Kazdy den tam umieraju ludia a kazdy sa len prizera, toto je nasa vyspela civilizacia. Smutne. A preto si nemyslim, ze jeden je horsi alebo lepsi. Podla mna su ci uz Putin a Zelensky uplne rovnaky a rovnako su zodpovedny za smrt tisicok ludi. Nemyslim si, ze by som nico propagovala, ale podporovat akukolvek vojnu sa mi zda.......

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@stefi_k nechajme to tak, hádať sa nebudem. Viem,kto je agresor,vrah a puntík,môj názor nezmení ani všetko to bohatstvo Ruska( keby rozmýšľal viac demokraticky, nehádže len omrvinky,negumuje tak okato mozgy, porobí aspoň osvetlenie, vodu pri chatke milej starej bábuške dakde v tajge )...😁. Nie každý Rus je Putin,to viem 😉.

annm81
8. mar 2024

@zuzanazu85 Pre predstavu, čo si o nás v zahraničí myslí väčšina bežných ľudí, môžete čítať tu:
https://www.novinky.cz/diskuze/zahranicni-evrop...

Nám najbližší Česi od nás boli vzdialenejší už len v dobe nášho paktovania s nacistami (podoba s dneškom čisto náhodná, či?)

zuzanazu85
autor
8. mar 2024

@annm81 ja to viem,veď im vyhodia sklady a budú ich oslavovať vo veľkom? Majú rozum aspoň bratia . Blbo napísané,ale pravda 😒

zuzanazu85
autor
9. mar 2024

Nechápem len jedno,ako povedal v jednom svojom videu Navalny,že buď stratili ,,drajv", alebo poslušnosť, byť tak tupí, priznať sa svojej obeti k eliminácii . Videla som ten dokument,Putin verzus Navalny a videla som aj starší záznam,keď ešte Putin bol ,,sopeľ" a rozmýšľal 😊. (Čakám ...pri našej vláde,že mi ,,zaklopu",tak ako tatkovi). V Rusku by som sa už ,,stratila",či vypadla z okna,či kieho 😬