Nemám menzes, mávam migrény zvraciam
Ahojte ženy píšem zas. Minule som písala o tom že mi neprišla menštruácia robila som si od vtedy 2 testy a neviem či sa mi to len zdalo alebo to bol len kanálik ale fakt veľmi veľmi slabá tá druhá čiarka možno som si to namyslala... Ide o to že menzes mi stále neprišiel a poslednú dobu každý večer mávam migrény a zvraciam... Proste tak ze mi príde zle a musím sa vyzvracat lebo by som nezaspala, bolieva ma žalúdok som stále ospala.. Môj Dr nerobí až od ďalšieho týždňa a ten co ho zastupuje má toho veľa a berie až po telefonickom kontakte ale skôr berie tehotné.. Ja neviem čo mám robiť myslíte že môže sa stať že by test neukázal tehotenstvo stalo sa to niektorej z vás?
Utekaj na pohotovosť. Môžeš mať aj mimomaternicové tehotenstvo a to je životu ohrozujúce. A môžeš do pondelka aj umrieť. Okamžite choď na pohotovosť. Môžeš mať aj otravu jedlom
Môžeš mať aj rakovinu vaječníkov . Utekaj na pohotovosť. Tu nik nie je lekár. A keď zvracaias už dlhsie môže ísť o vážny stav a možno sa nedozijes ďalšieho dna
Migrény sú aj z chrbtice, aj z rakoviny mozgu. Tu nik nie je lekár. Si šialená že tu sedis a zalujes sa a neutekas na pohotovosť. Blázon žena. Zle jej a ona píše na fóre.

A železo? Mne meškala menštruacia kvôli nedostatku železa 3 mesiace. Tak pokiaľ to predsa nie je len tehotenstvo... Zvážila by som to železo. Aj mne bývalo zle a zvracala som, o migrenách ani nehovoriac..
Plus únavava a vyčerpanie.

Kolko ti meska menstruacia? Kedy si robila tie testy?