Neobmedzené vychádzky pri psychických problémoch počas PN
Pokial trpim psychickymi problemami a potrebujem ist na PN, je moznost neobmedzenych vychadzok? Mal niekto take?
nieco ako neobmedzene neexistuje. tak mi povedal posudkovy lekar, treba uviest cas hoci aj 6.00-20.00
V sucasnosti, ked socialka cepuje lekarov za PNky, by som sa velmi nespoliehala na neobmedzene vychadzky
na 99% ti neobmedzené vychádzky ani nedajú....nestačí prychycké problémy akk nemáš riadne stanovenú psychiatrickú diagnózu s dlhším liečením tak ti ani vychdzky dať vôbec nemusia.....je to vyslovene v kompetencii lekára ale lekára kontroluje posudkový lekár a aj ten môže kedykoľvek zmeniť či zrušiť vychádzky a aj celú PN....
Mne dala psychiatrička neobmedzene,ALE,vtedy ešte obvodna musela odsuhlasit,a samozrejme nič ,žiadne neobmedzene vychadzky som nemala,a to vraj ,kvôli posudkovej kontrole.a mala som 4 hodiny, denne,bola som 5 mesiacov na PN ke
.
@lusynqa kedy to bolo? Áno, bývali neobmedzené. Ale menilo sa to teraz. Posudkový lekár sociálnej poisťovni má väčšie právomoci, meniť a aj prípadne zrušiť PN. Teda doslova to písomne prikáže lekárovi, ktorý vystavil PN a ten to musí spraviť i keď s tým súhlasiť nemusí. Sprísnili to.
Ja som presne teraz pn s fkovymi dg a nie, nedal neobmedzene. Mam dve a dve hodiny denne
Ahoj, mozem sa spýtať, s akými problémami presne si na PN? Ja mám z prace nespavosť, nechutenstvo, úbytok na váhe , kŕče v bruchu, doma už nič nevladzem, večer ma chytá najväčšia panika …chystám sa k lekárke, aj toho sa bojím, že to nebude brat vážne.
Ahoj, mozem sa spýtať, s akými problémami presne si na PN? Ja mám z prace nespavosť, nechutenstvo, úbytok na váhe , kŕče v bruchu, doma už nič nevladzem, večer ma chytá najväčšia panika …chystám sa k lekárke, aj toho sa bojím, že to nebude brat vážne.
@bobova koho sa pytas?
Z prace ,vyhorenie,šikana od šefa,ťažka depresia,už je to ale rok a pol,takže som lepšie na tom.

Vychádzky určuje lekár na základe diagnózy a zdravotného stavu. Neobmedzené nechcú dávať aj kvôli kontrolám. Či práve ty dostaneš nikto nevie.