Neolasik párty - laserová operacia očí
Ahojte, najdu sa tu maminky ktore by mali zaujem ist na laserovu operaciu oci- do Neovizie v Ba? ak by nas bolo 8 tato operacia by nas vysla ovela lacnejsie...cena na jednu osobu vychadza 2000 eur ak nas bude 8 vyjde nas to cca 1300 eur. ak by mal niekto zaujem napiste mi, pripadne ak niekto bol na tejto operacii- Neolasik napiste mi Vase nazory🙂 dakujem velmi pekne
Prave citam ich podmienky na lasik party, fu, zda sa mi to dost narocne takto zladit 8 osob ale teda zlava je velmi zaujimava 🙂 budem to tu sledovat a drzat vam palce 🙂
Zdravim, taktiez by som mala zaujem, aj tak je to palka ale zrovna som sa dnes bavila s kamoskou co to podstupila cca pred rokom a velmi si pochvaluje. Vraj super pristup, operacia uplne bez bolesti a vidi az roh. Oproti znamym co absolvovlai operaciu starsimi typmi laseru tak vobec nema pocit suchych oci, nevadi jej klima prievan ani nic podobne. Takze to ma celkom dostalo 🙂
Ahojte, hlasim sa. Ak mate zaujem piste na sandy.r@centrum.sk. cim nas je viac tym lepsie...dik 🙂
ahojte, operaciu mam uspesne za sebou uz dva mesiace 🙂 kazdemu odporucam, niet nad cim rozmyslat... operacia bezbolestna, par hodin po operacii som videla jak orol.. a to som mala dioptrie az -7 na oboch ociach...
@balumi ja uz to mam za sebou skus si vyhladat neoviziu cez FB a tam zaloz skupinu alebo sa pridaj do nejakej... 🙂 rychlo sa tam ludia zbieraju
@daku1985 Ahoj este stale hladas niekoho na operaciu do skupiny? rada sa pridam!
Ahojte aj ja mam zaujem operaciu, na termine mi nezalezi, ak viete nieko o nejakom volnom mieste, resp. ak nas je dost podme do toho!
S priatelkou chceme ist na tu operaciu,ak to bude niekto organizovať dajte mi prosím vedieť na kopia@post.sk.potrebovali by sme štyri oči.Ďakujem.
@alisia
@kopia
@veronika0212
@mikchaila
ahojte, kolko by nas malo aktivny zaujem? najvyssia zlava je pri 8 osobach....
http://www.neovizia.sk/cennik/cennik-laserovych...
ja uz v skupine som, uz mame termin ale hladame nahradnikov ak by ste mali zaujem🙂
ahojte, ja som už tiež v skupine...@veronika0212 nejdeme náhodou spolu? 🙂 29.10. na predoperačné? 🙂
Ahojte, rada by som sa pridala ku skupine, ktorá by chcela absolvovať laserovú operáciu očí na klinike Neovízia v BA, termín tak január-február. Prípadne môžeme založiť vlastnú skupinu. Môžete ma kontaktovať na marianna.tonkovicova@gmail.com. dakujem
je tu niekto kto ma zaujem o tuto operaciu? rada by som sa pridala
viera.zvarova@gmail.com
@wieruska1
Ahoj, ak mas zaujem o operaciu prave davame na facebooku dohromady skupinu a zhaname ludi, momentalne sme 2, ktori chcu ist v najblizsej dobe..ak mas naozaj vazny zaujem, tak mi napis na mimi.kollarova@gmail.com..cim skor tym lepsie..vopred dakujem 🙂
Kamaratka teraz kompletizuje skupinu. Ak mate zaujem, tak ju prosim kontaktujte na FB, Ivana Vitkovska, alebo v tejto skupine na FB: https://www.facebook.com/groups/129233573758682/, pripadne na mail: vitkovska.ivana@gmail.com
@beech
@wieruska1

Dobry den mal by som zaujem o operaciu. Kontakt brano29@gmail.com