icon

Neviem zastaviť šklbanie v palci. Magnézium nezaberá

2. sep 2021

Ženy pomoooc. Neviem zastaviť šklbanie v palci na pravej ruke. Som s toho už fakt zúfalá a neviem čo mám robiť. Je to veľmi nepríjemne a jednak mám aj strach čo sa deje, trvá to už druhý deň ďakujem ☹️.

hradnapani
2. sep 2021

zavisi aj ake magnezium si davas a kolko. Niektore su slabe. Treba pridat aj b-komplex.

pribinak
2. sep 2021

Volať neurologovi

hrehusa
2. sep 2021

aké magnézium užívaš? je možné, že je slabé, že by si potrebovala niečo silnejšie.

hradnapani
2. sep 2021

a navyse, kym magnezium zaberie, niekedy to trva aj par dni, ci jeden-dva tyzdne. Ale podstatne je uzivat kvalitne magnezium.

nika82
2. sep 2021

nemas to nahodou skakavy palec ? to riesi ortoped operacne

autor
2. sep 2021

@nika82 co je to ?

autor
2. sep 2021

@hradnapani toto užívam

autor
2. sep 2021
hradnapani
2. sep 2021

to je nic. Kup si magnerot, ale je drahsi, cca 15 eur stoji, ale z tych volne dostupnych je to ten ucinnejsi. Ale ak chces lacnejsi, tak este mozes skusit od Galvexu, taka modra plastova flasticka, 1000 mg denne. A najlepsi je Magnosolv, ale ten je na predpis. B-komplex pridaj k tomu.

autor
2. sep 2021

@hradnapani mne od gavlexu nepomáha

jenny224
2. sep 2021

Tiež ti odporúčam Magnerot. Dávam si po dva. Inak pred par týždňami som mala presne to isté, mykalo mi palcom na ruke, ešte som to nezažila. A presne v dobe, keď mi magnezko došlo a neužívala som ho pár týždňov, hneď som bezala kúpiť 😃

hradnapani
2. sep 2021

tak potom ten Magnerot

lagunka0000
2. sep 2021

Mne takto sklbalo skoro týždeň kým mi zabral magnosolv a predtým viečkom, perou a svalom na stehne. Odvtedy už rok užívam pravidelne každý deň magnosolv, draslík a magne B6

autor
2. sep 2021

No ja už takto beriem týždeň tento predtým ten od gavlexxu ale nič. Nepomohlo. Asi na prd magnezko

gigie24
2. sep 2021

Davajte si 3x denne Magne B6 + aspon 2x denne Zinok 😇

lagunka0000
3. sep 2021

Lenže mne sa to skoro po pol roku až upravilo takže týždeň je málo

radka288
3. sep 2021

ja som taketo sklbania mala vzdy niekolko dni, ked som mala boreliozu

autor
3. sep 2021

@radka288 no teraz pociťujem že sklbanie začína aj niekde inde