icon

Nevoľnosť po alkohole

1. júl 2023

Zdravim, dojcim už 3 roky a schudla som za posledných par mesiacov zo 60 na 50 kg. Včera som si dala po cca roku drink na dovolenke niečo typu aperol spritz. Cítila som to statočne o 4 hodiny už na izbe som mala suchoty točenie hlavy a strašne som zvracala. Naposledy som takto skončila snáď ako 20 ročná po 15 tequilach… je možné že moje telo takto reagovalo na jeden drink? Na večeru sme mali aj morské plody ale minimum a jedli ich všetci…

januska12323
1. júl 2023

Kombinácia alkohol po dlhom čase a ľahká večera. To schudnutie je želané alebo samé od seba?

koniarova
2. júl 2023

Z jedného drinku? Nemyslím si.

ciernysokol
2. júl 2023

Podla mna to je z morskych plodov.mozes mat na to alergiu.kamarat ma alergiu na musle,zvracia po nich celu noc.ja to mam s jednym typom hub.osratni jedia a nic im nie je.z jedneho aperolu asi tazko.aj ked,aj to je mozne,ak sa ti vyvinula alergia na alkohol.co sa v nasich koncinach vyvinie asi malokomu 🙂 pre zaujimavost,ake morske plody si jedla konkretne?

jankatusik
2. júl 2023

Kľudne ten aperol nieje pre každého. Ja ked som ho prvýkrát pila a to som si dala tiež len jeden pohár tak som bola taká chorá ako nikdy. Mna to držalo aj na druhý deň. Ostatným nebolo nič a to ho popili oveľa viac. Ale je pravda že oni to pijú stále. Sú zvyknutý.Ja som to pila prvý a posledný krát.

autor
2. júl 2023

@ciernysokol mali sme cestoviny s homarom ale toho maska bolo ozaj minimum tak možno 3 polievkoce lyzice a jedol ich aj môj 3 ročný a nikomu nič nebolo😅 a drink sa volal moet spritz čiže možno ešte slabšie jak aperol teraz sme veľká partia na dovolenke a ja sa bojim dať co i len kvapku po tejto noci. Rada by som to zvalila na tie morské plody ale ako vravím nikomu nič nebolo.
Len som chcela vedieť či to mohla byt nešťastná kombinácia alebo naozaj s dojčením abstinovanim a chudnutím má mohol zložiť jeden drink🙈

anonymous87
2. júl 2023

Neviem ci jeden drink. Ale poviem ti, ze ja som zistila, ze vekom a tym, ze teda vobec uz skoro nepijem, mi byva zle aj po 2 strikoch 😂

tenerifka
2. júl 2023

a uz niekedy predtym si jedla homara ci krevety ?....ak ano a nic ti nebolo, tak alergia to nebude, skor ti naozaj neadol ten alkohol, aj ked aperol toho naozaj nema vela

ciernysokol
2. júl 2023

A lad v drinku?nemohlo to byt z ladu?ci vsetci mali lad?