Oblokovanie krčnej chrbtice v Bratislave
Odporučte. Ďakujem 🙂
@materina_duska Možno ťa týmto odradím ale toto je metóda veľmi účinná pri mnohých problémoch. Len to treba vedieť:
https://www.youtube.com/watch?v=iCu2t_k-dfE@maser Ďakujem, ja na bankovanie nemám odvahu 🙂 Verím, že to pomáha, ale bohužiaľ na mne to nikto nikdy nedokáže 😀
Odporúčam pani Zajacovú Záborskú, okrem odblokovania krčnej chrbtice nepriamej (na nohách) aj priamej na krku podľa známych terapeutov Patakyovcov Vám urobí aj celú reflexnú diagnostiku. Môžete sa dozvedieť viac o tom, kde máte problém. Presným stláčaním reflexných plôšok na nohách vám dokáže uľaviť od bolesti, vy sa neskôr budete môcť pomáhať sami: www reflexka sk
Vie mi tu niekto poradiť, ako vyliečiť tinitus ? Príčina - údajne krčná chrbtica. avšak absolvovala som rehabilitáciu , ako aj neurologické vyšetrenie hlavy , všetko je OK a tinitus pretrváva .
Pri bolestiach vyskočených stavcov , posunutých platničiek a s problémom pohybového ústrojenstva Vám môžem pomôcť dla vašej spokojnosti . Liečim na báze Dornovej metódy , Preussovej metódy ( používa sa na regenerovanie opotrebovaných platničiek ), Akupresurou a celo telovou masážou .

ja som bola v zalostnom stave a posledny tyzden som bola 2x u pana Danaca, chiropraktik robi v hoteli Junior.
aj to ide z sije tak to urobi, ale ja mam povyskakovane krcne stavce a toho sa nechcel ani dotknut.
robi to nenasilne, ale povedal ze krcna chrbtica sa nemoze robit, ze je to nebezpecne.
takze hladam moznosti, mozno skusim akupunkturu