Očkovanie a menzes
Som po prvej davke pfizeru ameska mi menstruacia uz 4 dni predtym cyklus ako hodinky ma niekto skusenost?
@renusik Neviem o tom, ze by ockovanie malo vplyv na menzes. Mozno je chyba inde.
@patulik6996 robila som si aj test dnes rano a je neg ..to by mi uz asi ukazalo v pripade tehotenstva
@renusik aj ja mam pravidelný cyklus ale.raz dvakrát do roka mi meskaju som.po prvej davke vcera a dostala.som este vecer.po očkovaní.som zvedavá po druhej dávke......na ktory den v cykle.ste.sa.dala.ocmkvat?? Mali ste priznaky vedľajšie?
@zuzkaa1991 ja som mala 10 dni do menzesu, ked mi pichli 2 davku pfizeru...a doteraz nic...ani vedlajsie priznaky s ockovania neboli
@janka2501 tak len vykyv hormónov citala.som.ze vela zien meskali aj ja som sabala.kedze.ma. vypicitane aby som.na dovolenke.nemala 🙂 tak vypit červené vino a neviem co este spusta
@zuzkaa1991 nepomaha, pockam este, a koncom tyzdna napisem dr... zasa nerobim paniku, pre mna by uz nemuseli vobec prist 😉
@janka2501 poznam ten pocit 😁 ale ked viem ze nie som tehotná vobec nestresujem aj ked muz by sa potesil.pre druhe babo 🤣
@zuzkaa1991 presne, nestresujem, tehotna niesom..nieje s kym 😅... a uz mam 2 deti, a ja v 45 r radsej budem uz bez 😉
@renusik ano je to problem, pisali o tom v novinach v cesku. Ze sa po ockovani rozhadze cyklus. Ale ze to je problem u ockovania vseobecne, nielen pri ockovani na covid.
edit: nasla som ho 🙂 https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/o...

@renusik Áno mnohé moje známe ktoré su očkované majú problémy s cyklom a pritom doteraz mali ako hodinky.