Očkovanie Pfizerom a hrčka na kľúčnej kosti
Ahojte, vo štvrtok som bola na očkovaní Pfizerom a ešte v ten večer mi na kľúčnej kosti, kúsok od krku vybehla hrčka.
Najprv bola malá potom väčšia a v piatok večer som nemohla ank zaspať ako to bolelo.
Teraz je tvrdá vo veľkosti veľkého hrášku a nemôžem sa na tú stranu ani otočiť, keďže je vedľa kosti a strašne mi na ňu tlačí.
Viete mi poradiť čo to je??
@lucsiac och ľudia, nemáte overené informácie a strašite tu ľudí...je to úplne bežná reakcia na to, že do tela vnikli cudzorode látky, je tam uzlina...radšej sa s otázkami ohľadom očkovania vždy obráťte na svojho lekára, ako sa tu pýtať na koňovi týchto pseudo-mudrlantov a expertov...
@sonicka19983 no uplne bežná reakcia to teda nie je ani zďaleka....bežná reakcia je bolesť v mieste vpichu, prípadne ruky, začervenanie, zvýšená teplota....je to skôr ojedinelá reakcia ktorá sa síce môže vyskytnúť, ale lekár by o nej mal vedieť...
@mogaa predpokladám, že medicínske vzdelanie tu nemá nikto z nás, čiže opakujem smer lekár...ps 3 ľudia v mojom okolí sme očkovaní Pfizerom a 3 sme mali túto reakciu...jedna z nás s tým bola u lekárky a takéto vysvetlenie poskytla ona...
@mogaa @lucsiac @maciatkolulu @marseillefan Nech sa paci. Toto dnes prislo mailom po ockovani priamo od nczisk... rovnake info som dostala ja po ockovani este v marci vytlacene na papieri... su to oficialne publikovane, caste NU, ktore odozneju do niekolkych dni. Daju sa vyhladat na vsetkych oficialnych strankach k ockovaniu proti covidu. Nestraste ludi...
@mapa ďakujem za usmernenie a príspevok k veci...
@maciatkolulu si ockovana proti covidu? Ak nie, tak mozes byt v klude so svojim strachom. Len ho laskavo neodovzdavaj dalej...
@maciatkolulu ano, hrcka na klucnej kosti MIMO OBDOBIA PO OCKOVANI je naozaj nebezpecna... takato hrcka zvacsa neboli a je velmi castym priznakom nadoroveho ochorenia (ale nastastie nemusi byt- prave sme to riesili v blizkej rodine, lebo sa konecne dalo, kedze boli nemocnice 7 mesiacov zavrete a nefungovali prave koli covidu, ktoreho vyskyt sa znizil, pretoze rozumni ludia sa zacali ockovat).
Tato tema je o BOLESTIVEJ zdurenej uzline PO OCKOVANI, ktora je velmi castym NU po ockovani a odozneje... ak neodozneje, treba to samozrejme riesit. Snad sa to podari vyriesit skor ako po 7 mesiacoch, pretoze nemocnice budu moct fungovat normalne a nebudu zachranovat neockovanych ludi na kysliku, ktori sa nedali zaockovat koli straseniu covid antivaxerov na socialnych sietach a nenosili ruska, lebo ved v rakusku nemusia...
@maciatkolulu chore je radit ludom, nech nenosia ruska, a strasit ich, aby sa neockovali. Kto a preco je smiesny, trapny a nebezpecny sme vsetci videli na protestoch minuly tyzden... schopnost pozerat sa na veci komplexne mnoho ludi nema, s tymi nepohne nic. Ale mozno niekomu, kto bude mat ako NU po ockovani docasne zdurenu uzlinu a zlakne sa, pomoze moj oficialny, vedecky podlozeny a uznany zdroj, ktory som postla v tejto teme.

určite by som s tým išiel k lekárovi