Od akého hmyzu môžu byť tieto štípance?
Ahojte, prosím Vás vie mi niekto poradiť od akého hmyzu mám tieto štípance? Cez google aj tu na MK som pozerala ploštice a blchy, ale neviem. Nepodobá sa mi to. Štípance mám hlavne na nohách a jeden aj na ruke nad lakťom. Vie mi niekto poradiť, lebo podľa počtu si myslím, že od komára to nebude. Svrbia a objavuje sa ich stále viac už asi tretí deň. Na fotke dva nad kolenom - tie sa mi objavili prvé (teraz už mám aj na stehne a členkoch. Ďakujem 🙂
Koľko más tých štípancov? Bo ak ich máš viac, tak by som to povedala na tie kiahne. Nechcem tu víriť nič zlého ale vypráš si posteľ. Kamoškina malá mala také z obliečok. Treba si kupiť domov niečo na hmyz
@nikoletka0494 .
Nooo ak pribudaju a svrbia,asi ide o kiahne... Sla by som za dr. A pre istotu mu povedala,ze mas podozrenie na kiahne...
Stava sa,ze ludia ich maju aj dvakrat..
momentálne je aspoň v BA veľa kiahní......takže .....skúste si dať frťana .... a vysypete sa komplet 😉
Všeobecne držím palce
Ahojte dakujem za vyjadrenia...bodky pribúdajú veľmi sporadicky a ako keby začali miznúť... ešte stále ich mám okolo 10, ale nie je to ako kiahne si myslím. Posteľ vyprášená, prezlečená... uvidíme.. a myslím, že keby to boli kiahne už by to mali aj moji drobci nie? :P
@nikoletka0494 len ak si kiahne mala,mozes mat slabsi priebeh.. Navyse inkubacna doba je od tyzdna do 21dni..
Daj vediet,co to teda je.
@nikoletka0494 my mame taketo stipance od blch (zo psa isli na nas),tie stipu hlavne na nohach,ale az tolko vela sme toho nemali ako vy na fotke.ako ste dopadli u dr?a mate psa alebo macku?
@nikoletka0494 čo to nakoniec bolo?? Mám podobný problém uz skoro dva mesiace,no nič som v byte nenašla
mne sa to zdalo ako zihlavka...aj tam pupaky miznu aukazu sa na inych miestach....
@kandrea ahoj, nehnevaj sa, ale nepamätám si.. najlepšie bude zájsť ku Dr a prezleč povysávaj posteľ...

@nikoletka0494 kiahne si mala?