Odporučte rehabilitačné centrá po porážke na Slovensku
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaké rehab.centra pre dospelého po porážke. S 24hod starostlivosťou. Vie sa sám najesť, napiť, rozpráva. Najlepšie západ alebo stred SR. Ja som toho moc na nete nenašla, okrem nemocnice kde je asi problém sa dostať 3. Súkromné môže byť. Ďakujem veľmi pekne.
dokonca aktualna info na ich stranke.. https://www.nrckovacova.sk/oznam-pre-pacientov-... A prilis by som nedufala, ze sa to zmeni, ako pisem vyssie, ani pred rokmi sa tam clovek nevedel dostat..
V Kovacovej neberu pacientov po mozgovych prihodach uz niekolko rokov.
Aj v Mošovciach je ale 100 eur na deň.Môjho muža kolega tam mal otca bol v takom stave ako popisuješ TY už lekári povedali že už nič pokiaľ bude žiť bude ležiacia a vieš čo po 3 mesiacoch keby si ho zbadala povieš že tento človek bol úplne zdraví a nikdy nič mu nebolo.Bol medzi životom a smrťou. Chodi beha rozprava aj pamäť sa mu obnovila učili ho rozpravať nanovo.
Áno o Kováčovej viem, ďakujem, aj to ze je to nadlho sa tam dostať ak vôbec berú takýchto. Ale podla stránky si tam aspoň žiadosť môžme dať.
@alickapusinka pozerám to, Belis kaštieľ? Nedocitala som sa zatiaľ ze konkrétne aj po porážke berú ale skúsime sa informovať určite. Toto som ja nenasla. Ako píšeš takéto niečo potrebujeme, najlepšie hneď od septembra. Súkromné to ma takúto cenu, to je ok. A to tam bol 3 mesiace? vcelku dlho. V jednom nám povedali ze by bolo treba 4-6tyzdnov, no čím viac tým lepšie určite.
Presne tak Belis to je asi aj od rozsahu v akom stave sa náchadza u niekoho viac u niekoho menej času treba. To je ako bežne pri chorobe niekto potrebuje na zotavenie viac niekto menej času.Skús tam zavolať cez týťdeň beru s celeho Slovenska.No čo biznis 100 eur na deň aj s nocľahom aj stravou.No od rozsahu to asi zaleži či silana slabšia skús majú aj stranku.
@alickapusinka áno jasné, ďakujem za info. Určite tam zavoláme hneď v pondelok. Je to pálka ale tak co už.
no však to ľudia robili pre tento štát dostanu na dôchodok žobračenku a ak niekom treba tak štát na ľudi kašle.A jedna sa o človeka mladého či už staršieho.
@alickapusinka však to, keď chceme niečo hneď jedine si zaplatiť. Na štátne sa dočkáme neviem kedy a to by bolo už určite neskoro keďže to treba hneď riešiť.
čim skôr to začnete riešiť tým si ymslím je väčšia šanca na pomoc.Koľko ma rokov.Vždy čím skôr tým lepšie to pri každej chorobe.
@alickapusinka 70 🤭 ale pracujúci aktívne, čiže teraz na PN a dôchodku. Snaží sa a verí ze sa z toho dostane. Aj dr tak hovorí, no jednoduché to nebude. Ruka je na tom horšie ako noha.
ale lekári ty nahovoria dosť ani sami nevedia.To na nich by som sa nespoliehala.Treba skúsiť dobrý vek nie veľa bože ak to prišlo tak naraz tak to úplne človek v šoku nevie čo prve.Držim palce ak by ho tam vzali napíš ako ste to vybavili.
@alickapusinka ja sa nespolieham na nic radšej. Teda dúfam ze mu niečo vybavíme, resp. ho niekde vezmú. Vek je podľa mňa tak na hrane, ale podstatne ze chce. Okrem tohto riešime ešte súkromné Zázrivú a Komárno. Snáď niečo z toho vyjde. On by chcel do Nového mesta n.Vahom ale to je nemocnica, to by nebolo také rýchle... a áno bol to šok, ale na to sa asi pripraviť nedá.
veru nie v nemocnici však uvidiš.
Sanom v Bratislave, napíšte im mail https://www.sanom.sk/
@arrram ďakujem

NRC Kovacova