icon

Odstránenie bradavíc na chodidle pri HPV: Pomôže vôla?

10. jan 2025

Viete mi povedať ak by som si ich dala voalot lebo ich mám samozrejme viac či by mi to pomohlo a neurobili sa ďalšie

tina1549
10. jan 2025

určite by som si to dala vybrať toto nemá nič s HPV podla mna sú to klasické bradavice a treba ísť na kožné

lili177
10. jan 2025

dusik plus duofilm, cim viac krat odstranit odumretu kozu z toho miesta, duofilm urobi kozu taku bielu da sa to potom odtrhnut, hlavne tu najvacsiu matku ttreba odstranit a potom deti odidu same, asi rocnej bradavice som sa abvila do jedneho roka, cca, dusik raz do mesiaca a plus hned ako po dusiku som pluzgier odtrhla ked uz nebolel tak hned som davala na druhy den duofilm, nie v ten isty lebo vtedy to pali, a opat odtrhla tu bielu kozu, treba odtrhavat kozu do hlbky, s tou kozou odchadzaju aj korienky bradavice, chce to trezlivost

lili177
10. jan 2025

25rocnej bradavice som sa zbavila za jeden rok...pomoze velmi ked v lete stravite jeden den na kupalislu, vtedy krasne odide ten pluzgier,samozrejme na kupko sa bradavic netreba chodit zbavovat, len ako priklad ze take dlhe macanie vo vode pomoze