icon

Opakujúce sa závraty

helenkaaaaaaaaaa
6. sep 2018

Ahoj volam sa Helena mam 25 pred skoro mesiac a pol som skoncila na neurologii v nemocnici lezala aom tam chodila po roznych vysetreniach a nezistili mi nic ....mala som zavraty nemohla som nikde ist pohnut sa proste cely tyzden som nevedela ci som to ja ....a popritom aj druhe veci pustili ma domov ...ale pretrvavalo to najdalej poslali ma k psychologicke potom k psychiatrovi predpisal mi lieky na uklidnenie svalov nervov chvenia ....no uz ubehli skoro dva mesiace a vraia sa mi to ....zavraty ma miernezimne ruky .....lekari hovoria ze je to nervoveho povodu ze tabletky maju zabrat a do troch mesiacov ze budem fit .....ale raz mi.je dobre a zase pride cas kde zase mam tie stavy ...prosim pomozte mi ppradte ked ste sa niecim podobnym stretli vopred dakujem......sa stretli tym stretli alebo miecim podobnym vopred dakujem za rady

asia83
6. sep 2018

@helenkaaaaaaaaaa Treba sa vysporiadať so svojím vnútrom. Zrejme máte niečo nevyriešené v sebe, niečo z minulosti. Myslím, že je to psychického pôvodu.

matik3110
6. sep 2018

@helenkaaaaaaaaaa ahoj tiez som mala take zavraty ako opisujes. Najprv mi zistili nizky hemoglobin, zacala som jest zelezo a nakoniec ze to je z tehotenstva... krvny obraz mas ok?

leskky
6. sep 2018

Ja som mala strašne závraty, najskôr si mysleli že tlak, mala som holter, tlak ok, tep sústavne vysoký. Nakoniec bola z toho porucha stitnej žľazy a závraty sú tiež jeden z príznakov.

jt175
6. sep 2018

Rozhodne by som si nechala vysetrit stitnu zlazu, ja mam zavraty tiez z toho , je to ale docasny stav..