Operácia očí a skupinové zľavy na klinike v BA
@adula3334 super, už by sme boli 5 😉
Kľudne sa pridaj do FB skupiny GOODBYE GLASSES. My by sme to chceli stihnúť do konca júna
@dandelion94 áno je to pravda, ja som absolvovala bezbolestnu metódu v BB v IClinic a hovorila ze to bežné robia tie množstve zľavy keď sa viac ludi nazbiera tak to majú lacnejšie... Mňa keď išli operovať v ten deň tak to bolo ako na bežiacom páse 15 minút hotovo a išiel ďalší..
Nebojte sa tých zliav....ja som pred šiestimi rokmi vymákla zľavu na zlavomate na jednu kliniku v KE. Operácia bola naozaj bezbolestná a krátka. Ako píše petrahanka....išlo to ako na bežiacom páse. Už ľutujem, že som na tú operáciu nešla oveľa skôr. Všetkým Vám držím palce.
Zľavy majú teraz aj v Brne, na klinike Gemini. Co som počítala, vyjde to na 1200€ aj s vytvrdenim rohovky, a teda nepotrebujete tam ani nazbierať ľudí kvôli skupinovej zľave. Na letné termíny tam teraz majú zľavu 580€. Ja len aj by mal dakto záujem a nechce sa mu čakať na naplnenie skupiny 🙂
@zuzanar2 ďakujeme, ja sa už nemôžem dočkať 😍
Tak dúfam, že sa nájde ešte aspoň 1 seriózny záujem a ideme na to.
Ahojte žienky, boli ste na tej operacii? Aj ja sa chystam v blizkej buducnosti. Aký bol priebeh? Ste spokojne s vyberom kliniky aj celkovo s operaciou? Dakujem :*
@zuzanar2 @adula3334 @anjelaa @patricia_xxx

ahoj,ja by som chcela,tento alebo buduci tyzden najneskor budem vediet