Operácia rotátora manžety ramena
Ahojte .coskoro idem na operáciu ramena rotator manžety . Ti čo ste podstúpili operáciu ako ste to zvládali ? Láva ruka , kedy ste sa dali do kopy ako ste fungovali a kedy ste boli schopní ísť do manuálnej prace s rukami . Ďakujem
ja som bola 3 mesiace pn,pocas celych 3 mesiacov som mala 2xtyzdenne terapie.robim tazku pracu,po mesiaci som uz vedela soferovat ale nemohla som este dvihat tazke veci,po operacie som mala asi 2 tyzdne velke bolesti,spanok bol v sediacej polohe,akurat zajtra po polroku odchadzam do kupelov
@anonym_autor no drzim palce ,máš potrhane všetko či iba niektoré šľachy
Ja som mala len jednu šľachu šesťtýždňovú marodka,po troch mesiacoch som dokázala zdvihnúť ruku,mužov kolega mal potrhane všetky upony, bol deväť mesiacov neschopný pracovať
@minenkaa mám ju poškodenú na 2 cm ,zúžený nejaký prietok , zápal , tekutina a chronické preťaženie ramena . Mám poškodený ten úpon svalu čo drží šľachy …

@anonym_autor no drzim palce ,máš potrhane všetko či iba niektoré šľachy
Ja som mala len jednu šľachu šesťtýždňovú marodka,po troch mesiacoch som dokázala zdvihnúť ruku,mužov kolega mal potrhane všetky upony, bol deväť mesiacov neschopný pracovať