Operácia tenisového lakťa
Dobry den. Bol uz niekto na operacii tenisoveho lakta? Kolko ste boli v nemocnici a zakolko dni od operacii ste mohli ruku pouzivat. Da sa to zvladnut? Dakujem za odpovede
@jahu348 tiež som po operacii tenisoveho lakťa 5/24, v nemocnici som bola 1 deň, cca mesiac som mala sadru, potom som začala rehabilitovať a postupne ruku používať... A tiež ľutujem že som operáciu nepodstúpila skôr, zbytočne som sa trápila a trpela bolesťami. Odvtedy nemám žiadne potiaže nič.
Co myslis pod pouzivanim ruky ? Ak ti to zafixuju sadrou alebo termoplastom, tak mesiac ruku neohnes v lakti a potom potrva dalsi mesiac, kym sa to ako tak da do poriadku vratane cvicenia na rehabilitacnom.
@jahu348 tiež som po operacii tenisoveho lakťa 5/24, v nemocnici som bola 1 deň, cca mesiac som mala sadru, potom som začala rehabilitovať a postupne ruku používať... A tiež ľutujem že som operáciu nepodstúpila skôr, zbytočne som sa trápila a trpela bolesťami. Odvtedy nemám žiadne potiaže nič.
@mmonika môj manžel nemal sadru

@jahu348 manžel bol v Košiciach v železničnej nemocnici...myslím že tam bol jednu noc,na druhý deň po operácii išiel domov...a po mesiaci už bola ruka viac menej v poriadku...od vtedy nemá žiadne problémy...ľutoval ,že skúšal všetko možné a neisiel na operáciu skôr