icon

Operácia trombózy hlbokých žíl

zontik
27. sep 2019

Ahojte všetci. Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti, kde operujú trombozu hlbokých žíl? V spádovej oblasti to neriešia už dva roky, nakoľko je i srdce slabé, nikto si to nechce vziať na triko, a pohadzujú nás od lekára po lekára, ale výsledok je akurát taký, že čo bolo v jednej nohe, už je aj v druhej. Alebo nejaký overený, babský recept. Ďakujem za každú radu a skúsenosť

Strana
z2
janulka257
27. sep 2019

@zontik ahoj, ja mám hlbokú trombózu. Nemohli má operovať. Ale operujú v Bratislave v NUSCH, alebo v Banskej Bystrici SUSCH tam som bola na konzultáciu u Dr. Sivaka.

zontik
autor
27. sep 2019

@janulka257 Ahoj, a ako si sa k nemu dostala, musel ťa odporučiť obvodný?

janulka257
27. sep 2019

@zontik nie.. ja som ležala na JIS v NR nemocnici a odtiaľ ma poslali na konzultáciu

zontik
autor
27. sep 2019

@janulka257 A nevieš teda náhodou, či by sme sa tam dostali iba z vlastnej iniciatívy

janulka257
27. sep 2019

@zontik neviem ale za pokus to stojí, určite je na nete nejake telefónne číslo. Cievnemu nejakému nechodíte?

zontik
autor
27. sep 2019

@janulka257 Chodíme, cievne, hematologia, kardiológia, neurológia, nikto nemá žiadny problém, u každého lekára je to problém toho druhého 🙁

jaja1991
27. sep 2019

@zontik ahoj...ja som mala hlbokú žilovú trombózu a museli mi vložiť aj stenty. Operovali má v Martine a potom aj v Bratislave. Do košíka obidvoch nemocníc ma odporučil cievnu lekár. A myslím, že v tom NUSCH by určite lepšie zhodnotili, či je operácia vhodná. Sú tam veľmi dobrí odborníci

janulka257
27. sep 2019

@jaja1991 stenty ti vkladali kvôli May Turnerovmu syndrómu? Mňa to bude asi čakať tiež...

zontik
autor
27. sep 2019

@jaja1991 a keď ma nepošle cievny, čo mám robiť, už sa to ťahá tretí rok, začas predpíše vazolidacnu liečbu, a to je všetko z jeho strany.

carmenuska
27. sep 2019

Pozri na nete súkromnú kliniku cievnej chirurgie v Handlovej.Operovali známej hlbokú trombozu za 300€ jednu nohu.Bola veľmi spokojná.Aj moja sestra tam ide.

zontik
autor
27. sep 2019

@carmenuska Ďakujem..pozriem..

zontik
autor
27. sep 2019

@jaja1991 Preco ťa operovali aj v MT aj v BA?

jaja1991
28. sep 2019

@janulka257 áno kvôli tomu

jaja1991
28. sep 2019

@zontik a tá trombóza je len v lytakach alebo v celých nohách?

jaja1991
28. sep 2019

@zontik najskôr som bola v Martine. Všetko bolo v poriadku. Deň po prepustení noha opuchnutá a strašná bolesť že som nemohla na ňu poriadne dostupit. Tak som šla hneď k cievnemu a ten má hnal hneď do Bratislavy.
A keď sa to ťahá už tak dlho, tak ja by som už dávno zmenila lekára.

zontik
autor
28. sep 2019

@jaja1991 No, zatiaľ v lytkach.. zistené..keď nieje akého vymeniť..mimo okres nechcú vziať, a ti, čo sú, povedia, že keď si to jeden zanedbal a neriešil, tak oni si taký stav nezoberú 🙁

jaja1991
29. sep 2019

@zontik a odkiaľ ste? A to ako môžu niečo také povedať???

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 Z okresu Námestovo..a jeden lekár má aj Námestovo, aj Kubín, a dá sa povedať, že aj Trstenu. Raz som mu volala, povedal mi, že môžeme byť radi, že ju vôbec vzali, lebo majú veľa, a poisťovňa im to nechce platiť..vyšlo mi z toho, že ľudí po porážke berú radšej, lebo majú za to viac peňazí...a keď sme chceli inde,tak nám povedali, čo povedali..jeden dr.v Kubíne nam povedal, že keď sme si začali chodiť do No, tak si tam máme ostať.takze tak chodí slobodná voľba lekára 😕

jaja1991
29. sep 2019

@zontik ja mám cievneho v Žiline. Dr. Tomus. Len to máte asi dosť ďaleko. Keďže je to u vás taká zlá situácia

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 No, veru ďaleko, ale zas ak by sa niečo pohlo, už človek nehľadí ani na peniaze..uvidím, čo povedia teraz 15 z hematologie, ale už ma to štve

jaja1991
29. sep 2019

@zontik tak si ho potom vyhľadajte ak to nebudú ďalej riešiť, ale volajte viackrát. Lebo nie vždy majú čas zdvihnúť telefón. Ale dobrý cievnu lekár je aj dr. Bugáň. K nemu chodí dlhé roky moja stará mama

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 ďakujem.a on je tiež v Žiline?

jaja1991
29. sep 2019

@zontik áno v Žiline. Lebo ja som bývala v Tom čase v okolí Žiliny

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 Ďakujem veľmi pekne😘

jaja1991
29. sep 2019

@zontik viem aké to je keď vás lekári neriešia. Ja som si tým prešla s neurológmi

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 No, ozaj som už zúfalá z toho prístupu.len si ťa pohadzujú od dverí k dverám, aby si neotravoval, a čím skôr s prepáčením za výraz -otrcis kopytá, tým lepšie..ale tak ich to bolieť nebude, keď sa nedajbože tá zrazenina uvoľní..

jaja1991
29. sep 2019

@zontik no veru ich nie. Ale by som im dopriala ten pocit, že ich nikto nechce ošetriť a aj to zúfalstvo, že by nevedeli čo ďalej robiť

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 Tak..lebo majú veľa..a preco, lebo keď ideš k dr.tak ťa odbiju, že veď oni majú aj ťažšie stavy, a kým sa za pol roka- lebo po takej dobe sa dokážeš najskôr objednať, je už buď neskoro, a si tiež už ťažký stav, alebo už máš po funuse.

jaja1991
29. sep 2019

@zontik a toto nie je sranda. Keď je to už v oboch lýtkach.

zontik
autor
29. sep 2019

@jaja1991 Však to, takýmto spôsobom ozaj čakať koniec, alebo gangrenu, a to je vlastne tiež začiatok konca

Strana
z2