Ovčie kiahne v dospelosti
Ahojte.dostala som ovcie kiahne.dnes je to 3 den.strasne ma to svrbi.uz sa to neda vydrzat.mam to uplne vsade.neviete mi nieco poradit na zmiernenie svrbenie?mam tak akoby mlieko.vyzera to ako puder.no velmi to nepomaha.
@terina25 niekomu vyhovuje klasicky puder, mne vyhovoval ten mentolovy, dnes vsak uprednostnuju kupanie v hypermangane, betadine a roznych roztokoch,mala nasej znamej z toho mala dost tazky priebeh a zhodnila, ze mala radsej pudrovat...plus klasicky ditiaden na tlmenie bolesti...ale kazdy si musi jednoducho najst to svoje...
Kúpeľ v hypermangane, vo vlažnej vode, stačí, aby bola voda ružová, nemusíš toho sypať vela, a pred spaním si daj fenistil kvapky
Syn to celkom dobre znasal.velmi sa neskriabal.nic som mu nedavala na to.a uz nema skoro nic.ale ja a dcera sa strasne skriabeme
Dcere davam diazepam,dala som aj fenistil a ditiaden a furt svrbi.aj teraz nespi...

@terina25 Ja som davala deckam na pluzgiere svedske kvapky. Najskor sice zastipalo, ale potom to svrbenie trochu zmiernilo. A aj dezinfikovalo a urychlovalo hojenie.