Padanie vlasov 4 mesiace po pôrode
Kojis? Lebo mne ked som kojila tak tiez mega padali. Potom prestali ked som prestala kojit🤷🏻♀️
zial tak to proste je, zacali mi padat 3M po porode a 6M prestali a rastu nove - kojim takze som uzivala doplnky pre dojciace zeny a este sampon/serum Recapin
@moly09 mne tiez tak padali. Zacalo to asi 4 mesiace po porode, trvalo to cca 3 mesiace. Bola to ziva katastrofa. Mne uz bolo do placu kazde rano. Asi o polovicu vlasov som prisla, nastastie som ich mala vela 😀 ale aj tak sa mi zacali akoby kuty robit 🙈podla mna sa s tym neda nic extra robit, to su proste hormonalne zmeny. Prejde to same.
@amelie2017 Jéé toto je super fotka 😂
@moly09 je nás viac riešime podobne tu, pokukaj https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/malo-vlasov-na-temene-hlavy-u-zeny-2/?scrollto=first
@selu11 no je, ked to nie su tvoje vlasy po 1 cesani 🤦♀️😂 ale nastastie uz rastu nove. Zas budem chodit s antenkami.
@amelie2017 Aj z mojich by také mal, len bledšie 😁 Ale jasné že to je nepríjemné. Na antény sa aj ja teším, jeden nevie, či sú horšie kúty alebo tie antény potom 😂
No dúfam že to čoskoro skončí lebo ozaj budem bez vlasov 😂

No mne padali prisirne, teraz po cca 3-4 mesiacoch sa to uz zlepsuje. Neviem ci vdaka vitaminom, alebo sa to uz ustalilo same. Ale prisla som o polku vlasov, mozno aj viac.