Pálenie na hrudi od žalúdka
Tipovacka ,ze to bude kyselina...3tyzdne dozadu som mala mierne bolesti v zaludku,to preslo a grgala som vkuse..nedostatocne odgrgnutie ,to sa trosku polepsilo,ale teraz ked si poriadne odgrnem,tak ma pali cela hrud az po hrdlo...beriem Iberogast 3.den ale si myslim,ze je to horsie...dietu mam uz tyzden..z gastra sa mi este neozvali brr...zajtra mam sono,ci sa tam neukaze neaky zapal..pijem salviu,harmancek a zaludok a travenie caj...ak ma niekto skusenosti,co vam pomohlo,kym sa dostanem na gastro...uvidim ake vysledky budu zo sona,tak este odbehnem k vseobecnemu ...
Ja to isté, nikdy predtým som to nemala ale kedysi pred 15 rokmi som mala helicobactera, lenže vtedy som mala len nevoľnosti a krce v bruchu. Vtedy som bol na hadici a teraz som už tiež objednaná na piatok na gastro. Zatiaľ mi dal doktor nolpazu, ráno večer a costi 3 krát denne.
@anonym_eca311 pomohla nolpaza??Mna kym objednaju na gastro,tak to bude vecnost,musim nieco do vtedy robit brrrr
helicid si kup a aspon dva tyzdne ber...
strava dietna nedrazdiva...
zaludku trva sa dat dokopy pomerne dlho...
@anonym_autor na sone zapal nevidno, na hadici ano.
@anonym_autor veľa čaju piješ.. skús len kamilky-harmaček 1 šálku za deň. Viac čistej pramenistej vody bez bubliniek piť
Skoré uzdravenie prajem
Nolpazu každé ráno nalačno, aspoň 2-3 týždne. Nechápem, prečo toto trpis a experimentujes s čajíkmi. Iberogast je na iný typ bolesti žalúdka.
@anonym_eca311 pomohla nolpaza??Mna kym objednaju na gastro,tak to bude vecnost,musim nieco do vtedy robit brrrr
@anonym_autor pomáhala ale musela som ju vysadiť, lebo v piatok idem na tu hadicu. Aby to neskresľuje výsledok. Momentálne mám len mentolovy pocit na hrudniku a odkasliavam stále. A ráno mám stiahnutý zaludok. Už sa “teším” na zajtra😓 prečo u teba trvá dlhšie objednať na gastro? Čakacie doby alebo tá dr nepošle?
@anonym_autor pomáhala ale musela som ju vysadiť, lebo v piatok idem na tu hadicu. Aby to neskresľuje výsledok. Momentálne mám len mentolovy pocit na hrudniku a odkasliavam stále. A ráno mám stiahnutý zaludok. Už sa “teším” na zajtra😓 prečo u teba trvá dlhšie objednať na gastro? Čakacie doby alebo tá dr nepošle?
@anonym_eca311 tak nasadila som si nolpazmu a aspon kyselina sa zlepsila..ale tlaky na hrudi a mierne palenie tak je stale...na sone som bola vcera ,tam vsetko..ze moze to byt pazerak ,lebo grgcanie nie je take ako by malo byt...alebo zaludok posunuty hore...no neviem...az 30.3 idem na gastro..lekar je najlepsi z okolia a ma vela pacientov...
@anonym_eca311 tak nasadila som si nolpazmu a aspon kyselina sa zlepsila..ale tlaky na hrudi a mierne palenie tak je stale...na sone som bola vcera ,tam vsetko..ze moze to byt pazerak ,lebo grgcanie nie je take ako by malo byt...alebo zaludok posunuty hore...no neviem...az 30.3 idem na gastro..lekar je najlepsi z okolia a ma vela pacientov...
@anonym_autor ja to mavam zo stresu, ten tlak a z kyseliny tiez.

Ja to isté, nikdy predtým som to nemala ale kedysi pred 15 rokmi som mala helicobactera, lenže vtedy som mala len nevoľnosti a krce v bruchu. Vtedy som bol na hadici a teraz som už tiež objednaná na piatok na gastro. Zatiaľ mi dal doktor nolpazu, ráno večer a costi 3 krát denne.