Pálenie v krku a hrudníku
Ahoj, nikdy som nepocitovala reflux, neviem, ako to vnímať. Len mám naň podozrenie, alebo netuším, čo mi je. V oktobri napínanie na zvracanie, bez zvracania, bez bolesti brucha atd. To sa ukludnilo, ale este stale to ma dozvuky, ze hlavne rano, ak sa snažíˇ “vychrchlať” hlien z krku, tak ma môže napnuť, to mi nikdy nerobilo. Pred 3 tyzdnami mi diagnostikovali tetaniu najtažši stupen, trosku si aj nahovaram, je to tetania? Ale mam take potiaze, v decembri cca 19. ma zacali palit akoby priedusky, akoby virus, aj som zachripla, aj kaslala, bez teploty, ale akotak mi zacalo byt cca 1.1…, polracovanie, pred 3 tyzdnami som mala akoby plne pluca hlienu, ze som mala pocit v prieduskach, aj ked som sa andychla akoby tam bol hlien, to uz nemam… ale od vcera a aj dnes ma neznesitelne skrabe, pali v krku a vlastne od toho kaslania z decembra mam stale dajake palenie a precitlivelost v hrdle :( Nevracia sa mi jedlo do ust alebo nieco taketo… a divne je, ze v noci ked si lahnem som uplne ok a rano to vzdy zacne :( Aj ked rozoravaˇ a musim sa nadychnut akoby tak citim v hrdle podrzdenie a furt na to musim mysliet, som nervozna… kam ist na vysetrenie? Co to je? tetania? reflux? Nejaka podobna skusenost? Dakujem
Tetania je pernamentne prekyslený organizmus zo zle zloženej stravy, stresu, vyčerpania... a demineralizuje telo. Máš veľký deficit minerálov ich nedostatok a prekyslený žalúdok spôsobujú kŕče, napínanie a pálenie = reflux, búšenie srdca...
Konzumuješ veľa zbytočných potravín prekysľujúcich a zahlieňujúcich telo cukor, biela múka, kysnuté pečivo, káva, kofeín... pridaj alkalické potraviny.
Uprav si stravu, nasaď probiotika + Elektrolyty bez cukru a sladidiel, pred spaním užívaj magnézium.
Tu ti žiadny lekár nepomôže, musíš zmeniť životný štýl, stravu.. inak skončíš u psychiatra na antidepresívach
Tetania je pernamentne prekyslený organizmus zo zle zloženej stravy, stresu, vyčerpania... a demineralizuje telo. Máš veľký deficit minerálov ich nedostatok a prekyslený žalúdok spôsobujú kŕče, napínanie a pálenie = reflux, búšenie srdca...
Konzumuješ veľa zbytočných potravín prekysľujúcich a zahlieňujúcich telo cukor, biela múka, kysnuté pečivo, káva, kofeín... pridaj alkalické potraviny.
Uprav si stravu, nasaď probiotika + Elektrolyty bez cukru a sladidiel, pred spaním užívaj magnézium.
Tu ti žiadny lekár nepomôže, musíš zmeniť životný štýl, stravu.. inak skončíš u psychiatra na antidepresívach
@anonym_306c86 máš prosím tipy na konkrétne produkty?
@lhea reflux je tlak an hrudi a palenie v pazeraku. ano to je reflux. ( pokial mas ok srdce)
@anonym_306c86 máš prosím tipy na konkrétne produkty?
@lhea prepáč, neviem odporučiť produkty neužívam ich. Prijímam živiny zo stravy, len odporučím magnézium citrát, ale popýtaj sa v lekárni.

to môže byť aj pankreas mne tak zistili cukrovku a potom nasledne pankreas.Beriem lieky a je dobre.Presne na vracanie ma napinalo nevracala som a palilo ma ako keby že pažerak ale bolo to už cukrovka a pankreas.