icon

PCR - spoľahlivosť

dominika1640
30. mar 2022

Ahojte . Chcela by som sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost prosim. Cela rodina sme v podstate v rovnaky cas chori, konstantna teplota, slabost a kasel manzel jediny pozitivny od soboty a zvysok rodiny PCR aj opakovane robene antigeny negativne. Dcera ma uz 8my den teploty lekarka robila crp a ma ho ok takze nic nenasadila

kolly108
30. mar 2022

@dominika1640 Ahoj. My máme všetci rovnaké príznaky plus manžel nemá čuch a on jediný má PCR negat. My ostatní sme pozitívni

katulienkax
30. mar 2022

No nieco na tom bude ze tie testy su asi falosne

diaalex
30. mar 2022

Krstná si robila vo štvrtok AG, lebo jej bolo zle (kašeľ, sopel, teplota, bolesť svalov, bolesť hrdla, únava ...) vyšiel pozitívny, v piatok šla na PCR (taktiež je bolo rovnako zle) a výsledok negatívny, pričom do nedele mala pozítívne AG testy... takže evidentne je niekde chyba

uhnakova
30. mar 2022

Je tu o tom vela prispevkov, omicron je tazsie zachytitelny akymkolvek testom. Cize nech vyjde hociktory druh testu pozitivny, treba to pokladat za pozitivitu, netreba dalej testovat, staci dodrzat karantenu.

dominika1640
autor
30. mar 2022

@kolly108 aha. No to je zaujimave. Na ktory den od priznakov ste sli na test prosim?

dominika1640
autor
30. mar 2022

@diaalex ja uz nerozumiem :D nam takto inak ukazovali antigeny raz aj pri chripke zas pozitivne a pcr negat.

kolly108
30. mar 2022

@dominika1640 štvrtý deň od príznakov sme mali PCR test. Na tretí sme si robili AG test a všetci pozitívni

yanni
30. mar 2022

@dominika1640 Priznaky ale nie su vsetko. Mozes mat priznaky, mozes byt na "zomretie" a testy, aj PCR, Negativne. jednoducho mas chripku a bodka. My sme malli teraz cela rodina, ja a deti uplne bez priznakov ale fakt, ze nam nic nebolo, a PCR pozitivne. Keby sa dcera nemusela testovat v skole antigenom, tak ani o nicom nevieme. Muz naopak, nachcipany riadne a antigeny aj PCR negativne. Jednoducho prechladnutie mal. Ked mas "soplik" alebo aj teplotku, nezname to, ze mas automaticky coronu.

panelacikova
30. mar 2022

@yanni prečo sa dcéra MUSELA v škole testovať? veď toto testovanie je u nás od počiatku len na dobrovoľnej báze....?

dominika1640
autor
30. mar 2022

@yanni to ja viem ze existuju a ine choroby ako kovid keby muz nevysiel pozitivne tak by som nad tym nepremyslala ale nejde mi do hlavy ze my ostatni by sme mali chripku a on koronu

dominika1640
autor
30. mar 2022

@kolly108 vdaka. No u nas muz na 4ty pcr a ja s dcerou na 6ty a 7my a negat teda