PCR - spoľahlivosť
Ahojte . Chcela by som sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost prosim. Cela rodina sme v podstate v rovnaky cas chori, konstantna teplota, slabost a kasel manzel jediny pozitivny od soboty a zvysok rodiny PCR aj opakovane robene antigeny negativne. Dcera ma uz 8my den teploty lekarka robila crp a ma ho ok takze nic nenasadila
Krstná si robila vo štvrtok AG, lebo jej bolo zle (kašeľ, sopel, teplota, bolesť svalov, bolesť hrdla, únava ...) vyšiel pozitívny, v piatok šla na PCR (taktiež je bolo rovnako zle) a výsledok negatívny, pričom do nedele mala pozítívne AG testy... takže evidentne je niekde chyba
Je tu o tom vela prispevkov, omicron je tazsie zachytitelny akymkolvek testom. Cize nech vyjde hociktory druh testu pozitivny, treba to pokladat za pozitivitu, netreba dalej testovat, staci dodrzat karantenu.
@kolly108 aha. No to je zaujimave. Na ktory den od priznakov ste sli na test prosim?
@diaalex ja uz nerozumiem :D nam takto inak ukazovali antigeny raz aj pri chripke zas pozitivne a pcr negat.
@dominika1640 štvrtý deň od príznakov sme mali PCR test. Na tretí sme si robili AG test a všetci pozitívni
@dominika1640 Priznaky ale nie su vsetko. Mozes mat priznaky, mozes byt na "zomretie" a testy, aj PCR, Negativne. jednoducho mas chripku a bodka. My sme malli teraz cela rodina, ja a deti uplne bez priznakov ale fakt, ze nam nic nebolo, a PCR pozitivne. Keby sa dcera nemusela testovat v skole antigenom, tak ani o nicom nevieme. Muz naopak, nachcipany riadne a antigeny aj PCR negativne. Jednoducho prechladnutie mal. Ked mas "soplik" alebo aj teplotku, nezname to, ze mas automaticky coronu.
@yanni prečo sa dcéra MUSELA v škole testovať? veď toto testovanie je u nás od počiatku len na dobrovoľnej báze....?
@yanni to ja viem ze existuju a ine choroby ako kovid keby muz nevysiel pozitivne tak by som nad tym nepremyslala ale nejde mi do hlavy ze my ostatni by sme mali chripku a on koronu
@kolly108 vdaka. No u nas muz na 4ty pcr a ja s dcerou na 6ty a 7my a negat teda

@dominika1640 Ahoj. My máme všetci rovnaké príznaky plus manžel nemá čuch a on jediný má PCR negat. My ostatní sme pozitívni