PCR testy skôr ako na 8. deň
Od soboty je manžel pozitívny. Sme v karanténe. Detská lekárka mi kázala deti objednať na PCR testy. Na testy by sme mali ísť na 8 deň. Povedala, až ich objednám v stredu, lebo sa dlho čaká. Píše sa tam aj dátum od kedy sme v karanténe a oni, že to vedia už vypočítať, aby nás skôr neobjednali. Ale dnes nám prišla už sms , že na testy máme ísť uz zajtra. Je to 6 deň. Tak teraz neviem, že keď sme v spoločnej domácnosti tak to preto je skôr. Alebo, či to mám zrušiť? K detskej doktorke som sa už nedovolala. Boli ste niekto aj skôr na PCR testoch , pred 8 dňom? Ďakujem
Len aby ti na 6. deň už vyšli reálne výsledky, nie že budeš negatívna a o dva dni by si už vyšla pozitívna. Preto sa chodí až na 8. deň.
My sme deti nedali testovat. Odbili si termi ovo karantenu našu, ved su s nami v 1 posteli, urcite sme ochoreli naraz....kontultovali sme to s pediatrickou, tiez povedala ze nemusime davat, aj tak museli s nami sediet doma... Nechcete to zrusit?
Ak ste sa od neho nakazili, tak by vám to už pcr test ukázal. Takže ak vás na zajtra objednali, tak choďte.
Manžel pondelok pozitívny, ja o 6 dní v sobotu negatívna, v pondelok už pozitívna..

@bibina32 ja som šla na šiesty den tiež ma tak blbbo objednali a boli sme so synom pozitívny a museli sme ostať este14 dní v karantény spolu sme boli 20 dní v karantény nechoď tak skoro