icon

Pfizer a dojčenie

paulafabryova
6. máj 2021

Dievčatá je tu vôbec niekto kto bol očkovani na covid a kojí ? Viem že to je citlivá téma niektoré sú proti niektoré za. Ale chcem sa len opýtať či som jediná čo sa dala zaočkovať ďakujem.

zuzka565
6. máj 2021

@paulafabryova kamarátka sa dala zaockovat ale astrou a koji. Mala ma vyše roka.

jazula
6. máj 2021

@paulafabryova Určite nie si jediná, pozri FB skupinu Očkovanie Covid-19 - tehotné, dojčiace & snažiace sa. Ja som týždeň pred termínom pôrodu, plánujem sa prihlásiť na očkovanie koncom šestonedelia...

tayla
Odpoveď bola odstránená
laura_222
6. máj 2021

@paulafabryova ja som sa dala, som 12 dni po porode a kojim

evaachesa
7. máj 2021

@tayla v čom?

miavra
7. máj 2021

Pfizer mal testy/studiu/ vysledkom ktorych je, ze protilatky prechadzaju aj do mlieka tj. aj vase babo je chranene.

jazula
7. máj 2021

@tayla Áno? A v čom? Ja som tam nakukla len včera a príde mi to ako normálna tematicky zameraná skupina...

jazula
7. máj 2021

@laura_222 Ak sa môžem opýtať, očkovali ťa teraz takto krátko po pôrode? Totiž ja práve hútam, ako to načasovať s registráciou a trochu sa bojím v akom stave budem v šestonedelí (som prvorodička a strašia ma, že hormóny a nálady sú vtedy horšie ako v tehotenstve 🙈), teraz už nestíham, som 39tt.

laura_222
7. máj 2021

@jazula ano takto tesne po porode a som ok len ma ruka boli
Pytala som sa aj svojej gynekologicky a ta povedala ze uplne bez problemov sa mozem dat zaockova

mabenn
7. máj 2021

Včera som bola na phfizer a kojím, síce neviem koľko - lebo syn má 2r 10m, čiže pár minút pred spaním alebo v noci podudle, ale naschvál som s odstavením čakala, lebo v jeho veku inú vakcínu ako skrz mlieko nevie dostať a takto je aspoň šanca že niečo prejde z protilátok.