icon

Piaty deň sa mi často točí hlava

patik114
18. sep 2013

často sa mi toci v hlave neviem prečo :( nemali ste niektora podobne situacie ??

lienkafoj
18. sep 2013

skus viac pit tekutiny - dehydratacia, unava, stres, vytazenie, pricin moze byt mnoho - mala som podobne situacie - mohol za to stres a slaby pitny rezim

awalancha3
18. sep 2013

keby @lienkafoj uviedla moznost tehotenstva, bola by jej odpoved dokonalá....... 😉 vystiznejsie a strucnejsie sa to ani nedá uz napísať

bipsy
18. sep 2013

@patik114 casto byva na pricine aj krcna chrbtica, stitna zlaza, pricin moze byt mnoho, treba patrat....

aristka
18. sep 2013

prikláňam sa k
@bipsy a to znamená návštevu lekára ,potrebuje to vyš.a budeš múdrejšia ,len neotáľaj ,lebo to fakt môže byť hocičo...

zuzkalenka
19. sep 2013

možno budeš mať niečo s tlakom ale určite choď k Dr

patik114
autor
19. sep 2013

dakujem vam za rady 🙂

patik114
autor
19. sep 2013

@awalancha3 myslis ze aj tehotenstvo to moze byt ? 🙂

daduska132
20. sep 2013

ahoj ja som s tým nemala problém, ale segra áno.. tá dokonca ani v noci nemohla ísť na zýchod lebo sa jej zatočila hlava a odpadla... a cez deň toi bolo bežné že sme šli po meste a musela si sadnúť nachvíľku... ona ma aj znížený tlak, ale keďzačala veľa piť a brať magnézium tak sa to zlepšilo ...

biancarv
20. sep 2013

ahoj, ja mám ten istý problém, idem si kúpiť chlorellu, môj otec mi ju poradil, tak dúfam že pomôže,
:posilňuje imunitný systém tým, že stimuluje telo – organizmus k tvorbe interferónu
zvyšuje úroveň prospešnej mikroflóry v tráviacom trakte
podporuje lepšie trávenie
podporuje liečbu vredov a liečbu koliky
znižuje cholesterol v sére, čo napomáha k ochrane proti srdcovým chorobám
účinne detoxikuje organizmus, pomáha tak schopnosti organizmu bojovať proti rakovine všetkých ľudských orgánov
stimuluje rast a obnovu tkanív .Chlorella je bohatá na horčík, ktorý je potrebný pre mentálne zdravie, obmedzuje astmatické záchvaty. Žiadna bunka v tele nie je schopná fungovať bez horčíku.
Chlorella upravuje metabolizmus cukru tak, že udržuje jeho hladinu na konštantnej úrovni.

kekypetra
21. sep 2013

mojej mame sa tocila, a nakoniec jej museli operovat krcnu chrbticu lebo mala vyrastky na krcnych stavcoch, ktore jej tlacili na miechu.. Chce to riadne vysetrenie, lebo pricin moze byt vela...