icon

Platničky a Crohnova choroba

vorkola
14. jan 2023

Prosim vas su to take skupinky?

sollita9
17. jan 2023

@vorkola Dobrý deň. Neviem či sú ale ak sa týk váš problém travenia a Crohnovej choroby viem Vam pomocť 🙂

vorkola
autor
1. feb 2023

Jej dakujem, az teraz som sa pozrela do archivu,Ale kedze je uz skoro 22, 30 hod musim si to zajtra dobre zostilizovat ,co by som rada vediet,zatial sa len domnievam ,lebo to nemam kvoli platnicke dovysetrovane., myslim to creco S platnickou som bola v nemocke brala ma rychla na silvestra Uz som doma a neviem sa pozviechat , ani fyzicky aj psychicky som neskutocne vycerpana ,aj z creva aj zplatnicky, Musim sa velmi vzchopit,aby som vobec mohla sa roz piisat,ale tesim sa na vase .Ked sa mi bude dat ,to musim zobrat liek od bolesti +lexaurin aby som mohla tak pisat, aby ste mi porozumeli ,a aby som vas prilis nezatazovala ,Tak dobru noc, a pevne zdravie zela katarina

sollita9
4. feb 2023

@vorkola áno viem vám pomôcť ako sa prirodzenou cestou uzdraviť z Crohnovej choroby. Ak sa chcete zbaviť tráviacich ťažkosti, aj bolestí chrbtice, musíme odstrániť samotnú príčinu problémov. A tou sú zanesené črevá oslabený kostrovy systém. Existuje na to ucelený Systém zdravia ♥️. Kľudne mi napíšte správu.