icon

Plešatiem?

1. dec 2022

Ahojte, da sa toto považovať za plešatenie?

Plešatiem?
Strana
z2
pribinak
1. dec 2022

Nie

alex20081
1. dec 2022

alopecia možno

autor
1. dec 2022

@alex20081 čiže vidno evidentný problém že?

mandzula
1. dec 2022

Ja u teba problém vidím, evidentne ho máš aj s kožou podľa tej farby.

greta2017
1. dec 2022

Musis to riesit s fakt dobrym trichologom. Vedia neskutocne pomoct ale samozrejme nejedna sa o 1 navstevu. Ale stoji vysledok za to. Ja nemam skusenost ale v Reflexe o tom bola reportaz a som mala otvorenu pusu. Skus najst na nete a popozerat ci nemas v okoli niekoho...

daniela2202
1. dec 2022

Rednutie hej

alex20081
1. dec 2022

ano určite aj ja to mám navyše aj seboreu. Bojujem s tým tri roky a neviem si rady

kammik
1. dec 2022

nie plešatenie to nie je. možno ti zredli vlasy. mávaš takto stále cestičku? niekedy je fajn zmeniť trocha účes alebo presunúť trocha cestičku, aby sa vlasy takto neukladali

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
maxi2
1. dec 2022

Určite to treba riešiť

janinamojka
1. dec 2022

Obyčajne rednutie vlasov..skus vitamíny doplniť.

savanna
1. dec 2022

Rozhodne to nie je obycajne vypadavanie vlasov. Zevraj ked len klasicky vypadavaju, tak vypadavaju po celej ploche hlavy. Ale ked to vidiet na urcitom vzore, napr. cesticka alebo na niektorej ploche - krater, tak ide o problem, alopeciu. Toto by som riesila s lekarom.

gabrielachochulka
Autor odpoveď zmazal
barborachors
2. dec 2022

vitaminy a kolagen by som doplnila a nenosit vlasy v cope a vyšetrit hormony

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
alex20081
2. dec 2022

@modrymotyl8 ako si to riesilapotom?

adara777
2. dec 2022

Ženská alopecia začína práve tak, že redne cestička a časom sa zväčšuje. Ak je to genetika, nepomôže žiaľ nič. Ak hormóny, nedostatok zeleza, môžu pomôcť vitamíny a vodičky.

modrymotyl8
3. dec 2022

@alex20081 nijak ...

modrymotyl8
3. dec 2022

@alex20081 mala som krásne, husté vlasy potom začali padať. A ostala mi iba spomienka na vlasy☹️

adara777
3. dec 2022

@modrymotyl8 😔 ale na foto máš krásne vlasy, ak si to ty 😉
Ale je to tak ako píšeš, ak je to genetické a môžme dediť aj po plesatom dedkovi, nepomôže nič.

modrymotyl8
3. dec 2022

@adara777 na foto je Gigi Hadid, ale nemám problém sfotit aj svoje vlasy😊

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
adara777
3. dec 2022

@modrymotyl8 Gigi 🤭? Ale aj ty máš fajn vlasy. Chápem, že ťa mrzí keď si mala hustejšie, ale ešte stále máš krásne 👍

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
iloveme
3. dec 2022

@modrymotyl8 coze vsak mas brutalne vlasy. Ja nemam ani len polovicku z toho. Sem tam mi trci nieco,co sa uz ani vlasmi neda nazvat. Ale ved tvoje su uplne ok

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
3. dec 2022

Áno zájdi ku kožnej

angelika013
9. dec 2022

Ahoj 👋 Aj ti vypadávajú vlasy ? Alebo to máš len tam kde máš cestičku ? Ak niekomu padajú vlasy vo väčšom množstve, tak v prvom rade treba nájsť príčinu. Vypadávanie vlasov môže byť zapríčinené hormonálnymi zmenami, po covide, pri problémoch so štítnou žľazou a podobne...
Určite odporúčam liečbu bylinnou cestou, ak chceš vedieť viac info, tak kľudne mi napíš správu 😊

zuzana76
3. jún 2023

@alex20081 ahoj, ako si na tom s tou seboreou? vlasy stale padaju?

Strana
z2