Pleseň na nohách - rôzne príznaky a skúsenosti
AI mi podľa príznakov tvrdí že mám pleseň na nohách. Mám však pochybnosti, svrbí pali iba na jednom mieste na ploche veľkej asi ako 0,10 minca. Nie medzi prstami. Aj to nie vždy. Vôbec to nevypadá ako na fotkách.Ak ste mali takýto problém ...Aké ste mali príznaky.?
pliesen nemusi byt iba medzi prstami.
kozna ambulancia pomoze a nevyhnes sa jej iba predlzis svoje trapenie
@frflos_nespokojny u nás sa na kožnom čaká minimálne tri mesiace
@anonym_autor svrbenie,nie vždy,koža sa lúpala
@frflos_nespokojny vyliečila som si bez lekára
@frflos_nespokojny u nás sa na kožnom čaká minimálne tri mesiace
@anonym_autor a? to asi vsade, cim skor sa objednas tým skor sa budes liecit, plesen na nohach je dlho trvajuca ostara s dlhotrvajucou liecbou, ci pockas aby ti to preslo na nechty popripade nakazit ostatných v rodine, babske rady aj tak nepomozu
neviem,aké fotky si videl,ale TOTO je pleseň
@anonym_208354 AJ toto je plesen, nie je to jediny prejav plesne
@anonym_208354 AJ toto je plesen, nie je to jediny prejav plesne
@viestta čo? nechápem
@anonym_autor hipermangan si kúp v lekárni
@anonym_208354 tomuto sa vôbec nepodobá
@anonym_autor hipermangan si kúp v lekárni
@minenkaa má doma, od kedy sme mali ovčie kiahne. Moje dieťa schytalo v maturitnom ročníku
Posli foto sem , pozrieme...
Potieraj si to nechtíkovou masťou. Môžeš i tinktúru ale riediť prevarenou vodou. Nakvapkať na plátenko, priložiť a obviazať.
Lepšie je ísť kožnej lekárke. Možno zistí aj čo je príčinou
@anonym_208354 ja som mala viackrat plesen na nohach (chodim uz desatrocia pravidelne plavat) - bola to vzdy tenucka prasklina, ako ked sa porezes papierom. Nikdy nie to, co je na fotke.
@anonym_208354 ja som mala viackrat plesen na nohach (chodim uz desatrocia pravidelne plavat) - bola to vzdy tenucka prasklina, ako ked sa porezes papierom. Nikdy nie to, co je na fotke.
@simsalabim nemám praskliny, iba svrbive pálivé miesto
@simsalabim nemám praskliny, iba svrbive pálivé miesto
@anonym_autor no ja ti neporadim nic ine, len kozneho lekara. Alebo si kup Canespor a po tyzdni uvidis.
@simsalabim ja som to sem dala preto,že chatGPT mu dal nejaké fotky a vraj jemu sa to nepozdáva,tak ja som sem dala fotky,ako môže pleseň vyzerať,lebo on sem nedal ani fotky od GPT ani svoju fotku,takže sa mu nedá vôbec poradiť......ja som to mala presne takéto,šúpala sa mi koža