icon

Pocit na močenie počas sexu

zuzanahdm
8. apr 2017

Ahojte žienky, slečny, dámy možno aj páni. Potrebovala by som poradit. Urcite to tu uz niekde bolo a na internete je kopec fòr, ale naozaj nemám chut sa v tom hrabat. A teraz skor otazka na ženy, máte aj vy pri milovani pocit ze vam treba na malu? Ja s tym bojujem uz dlhu dobu a skusame vselico ale nevieme najst vhodnu polohu aby sme tento problem odstranili. Tak skuste dat nejake tipy na dobru polohu, tak aby mi priatel netlacil na mechur. Niekedy to prejde az do bolesti ktora je neprijemna a tupa, takze preniest sa cez to je velmi zlozite. Co sa tyka zdravotnej stranky som zdrava, len potrebujem najst nieco co vyhovuje a uz naozaj nevieme co. Rada by som si milovanie uzivala aj ja. 🙂 Dakujem za rady aj blbe pripomienky ✌🏻️

majulino
8. apr 2017

A skúšala si ísť pred milovaním na wc? Najskôr áno,len tak preistotu,no ak máš pocit že ti treba ma malu, najskôr ti partner tlačí na mechúr a tu len poloho zmeniť

Ešte taká otázka, to si stále pociťovala či len teraz( nový partner, schudnutie, pribratie...)

zuzanahdm
autor
9. apr 2017

@majulino ano skúšala som a nepomohlo to. A pocitovala som to stale, niekedy je to lepsie inokedy horsie. Ked som hore, tak to je to nemozne dokoncit a to mi je dost luto, ale ani klasika nie je vonco :( preto potrebujem najst inu polohu ale uz naozaj neviem. A nie partnera som nemenila ani som nechudla, nepriberala. Len som sa to doteraz snazila ignorovat, ale uz si chcem sex uzit aj ja 😞

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
9. apr 2017

@zltyslonik ano samozrejme, ze som mu to povedala. Ono je to vsak iba pocit a zo zleho pocitu to prejde do tupej bolesti.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
marina24
9. apr 2017

Máš asi chronický zápal mechúra ? ...to by potom bolo normálne.

majulino
9. apr 2017

A skúšala si polohu že ty na štyri? Respektíve naštudujte si anatómiu, kde cca máš močový mechúr, odsleduj smer vniknutia a zistíš či to ozaj nieje len tým, že ti naňho manžel tlaci

zuzanahdm
autor
9. apr 2017

@marina24 chronicky zapal mechura by sa neprejavoval aj nejako inak? Ine tazkosti nemam.

zuzanahdm
autor
9. apr 2017

@majulino Skusali sme tuto polohu a viacmenej je tato asi najlepsia co sme vyskusali, lenze priatel pri tejto polohe nevydrzi tak dlho, cize musime najst este jednu aby vyhovovala obom. Myslim si, ze to bude cisto zalezitoat ze to tam mam nejako zle otocene mozno, mnoho zien s tym ma problemy co som citala v inych forach, a som dost malicka tak aj to moze byt jeden z faktorov. Mala som urobene kompletne vysetrenie u gynekologa a vysledky su v poriadku, myslim, keby tam bol nejaky peoblem, tak by to zistili.

zaufe
9. apr 2017

Tých príčin môže byť viac. Odporúčam skôr navštíviť nefrológa. Ono prakticky môžeš mať vydráždený močový mechúr. Skôr by trebalo odsledovať cez deň, koľko chodíš na wc, aké množstvo moču vylúčiš a potom za akú chvíľu potrebuješ ísť znovu. Tak isto, keď piješ ako často ideš na malú. Rovnako by bolo dobré, dať si vyšetriť moč na sediment aj kultiváciu, aby sa vylúčili možné bakteriálne príčiny...možností je niekoľko, ak všetky tieto spomínané dopadnú dobre, môže to byť aj v hlave, že prakticky čakáš len to zlé...so všetkým sa dá poradiť, no najskôr treba ísť vylučovacou metódou, postupne, častokrát má človek len blok v sebe, len treba prísť na to ako s ním bojovať 😉

majulino
9. apr 2017

@zuzanahdm poradim ti este jednu ty si lahnes na brucho a partner na teba bud lahne alebo kvazi si sadne 🙂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
maria1989
9. apr 2017

@zltyslonik 😀 😀

threetail
9. apr 2017

...ženská ejakulacia...?

enusamt
9. apr 2017

Ja taky pocit nepoznam ale mnohe zeny ano,tak sa skusim vyjadrit...
V prvom rade by som sa chcela spytat ci tie pocity su od sameho zaciatku aktu alebo az po nejakej dobe? A iba cisto tento neprijemny tlak alebo sa do toho miesaju aj tie prijemne pocity? Cize sa ako keby biju?
Pretoze tie zeny to pocitovali tak 'bijuco' a nakoniec to vyskusali tak, ze sa napriek tomuto uplne uvolnili a vysledok bol taky, ze vnutorny orgazmus... Cize ten tlak bol predzvest toho 🙂

zuzanahdm
autor
9. apr 2017

@enusamt zo zaciatku je to prijemne ale po nejakom case to prejde do takej tupej bolesti a to uz sa neda ignorovat.

miskachrumka
31. júl 2018

@threetail
@threetail ja ten problém mám teraz tiež... Nedokážem sa uvoľniť lebo mam pocit ze sa pocikam prerusime a idem a WC a 3 kvapky a potom zas ten pocit pri sexe

miskachrumka
31. júl 2018

@zuzanahdm zevraj neprestat a ze je to orgazmus ejakulat ženský

zenaajmama
Autor odpoveď zmazal
nada847
31. júl 2018

@miskachrumka ja som mala tento problem tiez pred nejakym rockom, aj s lekarmi som to riesila, ale nic sme nevyriesili, pomohlo mi ist na wc a neriesit, sustredit sa na mojho draheho a to mi vyriesilo vsetky problemy, len musim byt nastavena, ze chcem aby nam bolo dobre a uzivam si to 🙂

zuzanahdm
autor
31. júl 2018

Dievčence, všetko už je perfektne. Nasla som dokonaleho partnera a zazivam najlepsi sex v zivote. Staci byt tolerantny, a skusat rozne polohy a uhly a vediet sa uvolnit.

zuzana212722
31. júl 2018

@zuzanahdm nikdy si nepočula o ženskej ejakulacii? Proste to pusti nieje to moč normálne sa vystriekaš a je to ten najlepší najlepší orgazmus na svete pozri si o tom niečo je to neskutočná šupa

katka1981
31. júl 2018

@zuzanahdm, tiez si myslim, ze mas problem s mechurom, alebo mocovou rurou. Kup si kapucinku, je vybikajuca na mechur, ale aj imunitu. Dokaze vyliecit aj to, naco su ATB slabe.

zuzanahdm
autor
2. aug 2018

@zuzana212722 skúšala som to, prešlo to do neznesitelnej bolesti. Gynekolog mi tvrdil, že je to tým, že mi naráža na močový mechúr. Čiže zmena polohy alebo neísť na doraz. Alebo ešte jedna možnosť, nájsť si partnera s menším penisom, ale toto nie je moja voľba. 🙂

zuzanahdm
autor
2. aug 2018

@katka1981 brala som istý čas kvapky z kapucínky aj pila urologické čaje. Bola som u urologa, výsledky boli v poriadku.

zuzana212722
2. aug 2018

@zuzanahdm v tomto ťa plne chápem 😁😁

katka1981
2. aug 2018

@zuzanahdm, aha. A uz vsetko ok?

chmurkaxy
2. aug 2018

ja si myslím, ze je to súčasť dosiahnutia orgazmus. skús sa raz nebrániť a uvoľniť .

adri31
9. júl 2023

Ja to mám po tehotenstvach,mala som aj veľký zápal zakaždým v tehotenstve,trvá to dosť dlho tak stačí asi aj malá zmena a pokazi sa aj čo nemusí,sex som mala vždy super predtým aj v tehotenstve