icon

Pocit na vracanie pri strese z tehotenstva

13. okt 2024

Ahojte. Tym, ze mam viacmenej odmala stres z vracania. Casto sa mi deje, ze nieco zjem a sa tak vystresujem z tej tazoby na zaludku, ze az ma pomaly natahuje. Chodim aj k lekarovi som na AD, skrz poporodnu a som tehotna aktualne. Ale toto ma trapilo aj pred tehotenstvami. Potom to uplne ustupilo. Bojim sa, ze uz som sa vazne zblaznila a nikdy nebudem OK.

nenapadnyuzivatel
13. okt 2024

ja mam to iste pri strese, a po najedeni ked mam tazobu na zaludku tak stresujem a mam pocit na zvracanie alebo mi zacne busat srdce pri najedeni rychlom a hned stresujem. Nic na to nepomaha len sa ukludnit a nejak to nevnimat aj ked viem ze to neni lahke ale postupom casu sa da na to zvyknut. beriem magneziuma pomaha to velmi

vakatko
14. okt 2024

Neboj sa budeš v poriadku, telo trpí nedostatkom vitamínov a minerálov, hlavne v období tehotenstva ich potrebuje na vývin dieťatka a pri dojčení na tvorbu mlieka.
Nedostatok magnézia, vápnika, draslíka, železa ... môže spôsobovať kŕče v žalúdku a pocit zvracania, búšenie srdca, únavu, bolesti chrbtice, úzkosti, depresie ...
Treba jesť výživnú stravu a vylúčiť jedlá ktoré zbytočne prekysľujú telo, pri prekyslení dochádza k strate minerálov a vitamínov.

vakatko
14. okt 2024

Skús multivitamíny pre tehotné a medovkový čaj.

autor
15. okt 2024

@nenapadnyuzivatel mne nie, dokonca som aj pod dohladom lekara a nejak nic 😒

autor
15. okt 2024

@vakatko nie je to iba v tehotenstve 😒

autor
15. okt 2024

@vakatko vsetko beriem a caj pijem pravidelne 😑