icon

Pocit niečoho v krku pri prehĺtaní

miriam7979
Včera o 21:38

Ahoojte prosim mate stym niekto skúsenosti alebo z coho to je ci co stym? Uz dva dni mam pocit ako keby mi nieco stoji v krku pri prehĺtaní …nevadi mi to pri jedení nic len ked prehĺtam …nervózna som z toho ..

mandzula
Včera o 21:43

Moze to znamenat problem so stitnou zlazou. Pri kontrole sa ma lekarka vzdy pyta, ci sa mi lahko prehlta, ci necitim prekazku.

anonym_361c51
Včera o 21:48

zvacsene uzliny...napr.

miriam7979
autor
Včera o 21:56
@mandzula

Moze to znamenat problem so stitnou zlazou. Pri kontrole sa ma lekarka vzdy pyta, ci sa mi lahko prehlta, ci necitim prekazku.

@mandzula mam štítnu ale mala som ju v norme a to som bola dva toky do zadu moze byt ze sa mi to zhoršilo 😏

anonym_361c51
Včera o 21:56

este mandle mozu byt zväčšené

anonym_872c4e
Včera o 22:08

Reflux, ak je aj kyslá chuť a hlieny, štítna žľaza, stres, viroza

anna777115
Včera o 22:20

Ja som mala tento problem v minilosti a pochodila som vsetko možne a nakoniec som mala v mandliach ten kamen a začalo sa mi to uvolnovat a normalne som vykašlievala take hnisave guličky. Od vtedy som to nemala. Aj usadeny hlien robi taketo problemy.

miriam7979
autor
Včera o 22:42
@anna777115

Ja som mala tento problem v minilosti a pochodila som vsetko možne a nakoniec som mala v mandliach ten kamen a začalo sa mi to uvolnovat a normalne som vykašlievala take hnisave guličky. Od vtedy som to nemala. Aj usadeny hlien robi taketo problemy.

@anna777115 bola som teraz chora a strasne mi zatekali hlieny a nešli von vsetko som cítila v krku a ze teraz by toto bol oroblem neviem …ked tak pondelok zbehnem k dr

anna777115
Včera o 22:48
@miriam7979

@anna777115 bola som teraz chora a strasne mi zatekali hlieny a nešli von vsetko som cítila v krku a ze teraz by toto bol oroblem neviem …ked tak pondelok zbehnem k dr

@miriam7979 Ano to je presne ono. Potrebuješ niečo na skvapalnenie hlienu. Nejaky solmucol. Ja by som skusila inhalovat vincentku. Tá soĺ krásne rozpúšta hlieny.

miriam7979
autor
Včera o 23:02
@anna777115

@miriam7979 Ano to je presne ono. Potrebuješ niečo na skvapalnenie hlienu. Nejaky solmucol. Ja by som skusila inhalovat vincentku. Tá soĺ krásne rozpúšta hlieny.

@anna777115 skusim zajtra inhalovať deti maju inhalátor 🙂 dakujem za typ 🙂 cize asi mi hlieny stoja v krku? S takým som sa este nestretla fakt

anna777115
Včera o 23:19
@miriam7979

@anna777115 skusim zajtra inhalovať deti maju inhalátor 🙂 dakujem za typ 🙂 cize asi mi hlieny stoja v krku? S takým som sa este nestretla fakt

@miriam7979 Vyskúšaj a uvidiš. Ja ti to píšem z vlastnej skusenosti a to som bola aj na orl aj na gastro aj na štitnej ale trvalo to pomerne dlho. A potom dcera inalovala a ja som bola pri nej,tak som tu soĺ dychala aj ja a zacalo mi to uvolnovat take kusy hlienov, doslova som vypluvala ako keby hnisave hrče hlienov a od vtedy mam pokoj

anonym_91b1de
Dnes o 06:36

@miriam7979 zlé trávenie a reflux

vypliprud
Dnes o 06:40

solmucol, ACC alebo ine mukolytika - brat dlhodobejsie, ja som to mala tiez, musis rozpustit hlien a to chvilku trva 🙂